Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Team LeBron vs Team Durant ponturi pariuri si pronosticuri 21.02.2022

Duminica noaptea, de la ora 03:00, in "Rocket Mortgage FieldHouse" din Cleveland, avem meciul Team LeBron - Team Durant, All-Star Game-ul NBA din 2022.
Team LeBron vs Team Durant
February 21,2022
03:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Team LeBron vs Team Durant

Este intotdeauna greu de anticipat un astfel de meci, pentru ca totul va fi pentru show. Insa despre Paul stim cat este de competitiv si chiar daca la varsta sa nu va sta multe minute pe parchet, s-ar putea sa-si conduca echipa spre succes. Totusi, vazandu-l cu o accidentare la incheietura, parca il vom evita. In schimb, vom merge pe Doncic, care a explodat pur si simplu dupa ce-a aflat ca va fi doar rezerva in All-Star Game. Pune cifre senzationale, iar anul trecut a dat 8 puncte si 8 recuperari. Noi vom miza pe Doncic double-double, cota 7.50 la Betano, pentru ca ne place enorm valoarea acestui pronostic. Dar realistic merge mai bine un Morant peste 19,5 puncte, cota 1.80.

Ponturi Team LeBron – Team Durant

Boston Celtics castiga, cota 1.65⭐
Pariază acum

Team LeBron

  • Team LeBron a castigat disputa de anul trecut, 170-150. E formata si acum aproape in exclusivitate din vedete, cu James, Curry, Giannis, DeRozan si Jokic in primul cinci. Toti titularii se afla printre primii 10 marcatori din liga in aceasta stagiune.
  • Paul, care anul trecut a dat 6 puncte, 16 pase si 8 recuperari, se afla printre rezerve. CP3 e la cea de-a 12-a prezenta in All-Star Game. Harden lipseste si a fost inlocuit de Allen, chiar de la Cleveland Cavaliers.

Team Durant

  • Team Durant nu va putea conta chiar pe capitanul ei, care va fi inlocuit in primul 5 de catre Tatum. Alaturi de vedeta celor de la Boston Celtics vor mai evolua Morant, Embiid, Wiggins si Young. Pe banca se vor gasi nume cu rezonanta, precum Gobert, Mitchell sau Booker.
  • Team Durant e o echipa tanara, la care si-au facut loc si Murray plus Ball, chiar daca drept inlocuitori pentru jucatori accidentati. Toti ochii vor fi pe Morant, unul dintre cei mai spectaculosi jucatori din NBA. Asta desi masoara doar 1.91 m.

Pariaza pe Cota 1.80 la Betano!

Plasează pariul