SuperCupa Romaniei la baschet, reusesc gorjenii surpriza?


Meci extrem de interesant in sala ” Dinamo ” din Bucuresti, acolo unde campioana Romaniei, Asesoft Ploiesti, intalneste castigatoarea de cupa, Energia Tirgu Jiu.

dad

Daca e sa vorbim de superioritatea, Asesoftul ii e superioara oricarei echipe din LNMB, asta daca e sa luam jucatorii individual. Au transferat masiv in aceasta vara, Gerald Lee vin dupa prestatii bune la mondialul din Spania si vor sa debuteze azi cu un trofeu, desi Dado Arnautovic ( foto sus ) a declarat ca nu ar fi cea mai mare performanta daca ar castiga aceasta supercupa. Interesant este ca Rovinariul a batut-o pe Asesoft chiar la Ploiesti in final 4-ul Cupei Romaniei producand un soc la ora respectiva, toata lumea asteptandu-se ca Asesoftul sa defilize in final 4.

Dee Brown, Marius Runkauskas, Michalis Pelekanos, Dragan Labovic sau Chris Cooper sunt numele mari pe care CSU Ploiesti, sau Asesoft Ploiesti dupa cum e cunoscuta de majoritata, incearca sa castige primul trofeu.

insa..

Nu le va fi deloc usor. Asesoftul e cunoscuta pentru faptul ca incepe greu sezoanele. Tot timpul sunt la 100 % prin semifinale sau finale de play-off. Cam la asta ma astept si azi. S-au impus cu emotii in primul meci din Cupa Romaniei cu Craiova, 70-64, meci disputat la Ploiesti

Si sa nu uitam ca Energia nu e o echipa oarecare. In momentul in care ii ai in echipa pe Darby, Watson si Troupe, lucrurile incep sa nu mai fie asa lejere pentru adversar.

Nu stiu daca Energia va castiga azi, insa sunt convins ca vor tine aproape.

Pronostic : Energia + 8,5 @ 1.85 @ Superbet