Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Spania vs Franta ponturi si pronosticuri 18.09.2022

Duminica, de la ora 21:30, in "Mercedes-Benz Arena", avem meciul Spania - Franta, finala campionatului european de baschet masculin. Vor trece ibericii de Gobert sub panou?
Spania vs Franta
September 18,2022
21:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Spania vs Franta

In ciuda succesului extrem de clar cu Polonia, Franta a inregistrat 16 mingi pierdute. Partea buna e ca si-a odihnit multi titulari, obositi dupa precedentele doua partide, ambele incheiate dupa prelungiri. Ofensiva francezilor pare usor de contracarat si nu ar trebui sa ne luam dupa confruntarea cu Polonia. Spania are un lot ce pare omogen, in care jucatorii iau pe rand responsabilitatea ofensiva. Vom merge pe Spania + 7,5 HA, cota 1.57 la Betano.

Ponturi Spania – Franta

Spania + 7,5 HA, cota 1.57⭐
Pariază acum

Spania

  • Spania a venit la acest turneu final fara multi veterani si chiar daca ibericii se numarau printre favoriti, specialistii vedeau alte nationale in finala. Mai ales ca Spania nu are niciun superstar in echipa. Inceputul a fost bun, cu victorii la Bulgaria si Georgia, dar apoi a venit infrangerea cu Belgia, scor 73-83. Spania a batut Muntenegru si Turcia pentru a termina pe primul loc grupa A, insa era clar ca sunt multe probleme de rezolvat.
  • Doar ca ofensiva parca a primit un boost odata cu fazele eliminatorii: 102-94 cu Lituania, dupa prelungiri, 100-90 cu Finlanda si 96-91 cu Germania. Contra tarii-gazda, Brown a bifat 29 de puncte, 6 pase si 2 recuperari.

Franta

  • Franta a debutat cu o infrangere la Euro, 63-76 cu Germania. Atacul a fost lamentabil si nu prea s-a scos nici in urmatoarele trei meciuri, desi francezii le-au castigat pe toate: cu Lituania, Ungaria si Bosnia & Hertegovina. Ultima partida din grupa a insemnat o infrangere cu Slovenia, scor 82-88, si Franta a terminat pe locul trei.
  • Primele doua meciuri din fazele eliminatorii s-au terminat de fiecare data dupa prelungiri: 87-86 cu Turcia si 93-85 cu Italia. In semifinale,  Franta a dat de pamant cu Polonia, scor 95-54. Doar 32.1% din actiune pentru polonezi.

Pariaza pe o cota de 1.57 la Betano!

Plasează pariul