Spania - Tunisia. Ponturi pariuri si cote

Sambata, de la ora 15:30, in "Guangzhou Gymnasium" din Guangzhou, China, avem meciul Spania - Tunisia, din cadrul grupei C. Incep ibericii cu dreptul acest turneu final?
spania baschet tunisia baschet

Spania s-a impus la editia din 2006 si este cotata drept a doua nationala din baschet, dupa SUA. Cu cateva exceptii, ibericii au adus in China ce au mai bun – Marc Gasol, Rubio sau fratii Hernangomez. Lipsesc Abrines, cel care abia a revenit dupa ce si-a luat o pauza cauzata de probleme mentale, Pau Gasol, accidentat, sau Sergio Rodriguez, cel care a preferat sa nu ia parte la aceasta editie.

In amicale, Spania a pierdut cu SUA si cu Rusia. Cu americanii, spaniolii au jucat chiar foarte bine, iar Rubio a demonstrat ca poate conduce aceasta echipa. Ne asteptam ca Marc Gasol sa domine sub panou cam orice adversar din aceasta grupa, in ciuda unui sezon solicitant cu Raptors.

Tunisia a mai participat doar la editia din 2010, din Turcia, atunci cand a terminat pe locul 24. Este o nationala fara prea mare stralucire, dar totusi care are si un jucator din NBA. Vorbim de Mejri, pivotul celor de la Dallas Mavericks. Profitand si de sezonul slab facut de Dallas, Mejri a prins o medie de vreo 11 minute pe meci, jucand 36 de partide.

In rest, sunt vreo trei jucatori care activeaza in Franta si unul in Italia. In pregatire, Tunisia a inregistrat victorii doar la Iordania si Polonia.

Ponturi pariuri si pronostic analizat Spania – Tunisia

Din punctul meu de vedere, Tunisia n-are nicio sansa sub panou sau de la distanta. La prima varianta, Spania are aparatori buni, iar de la 3p nu prea vad cine poate excela la africani. In plus, ibericii vor vrea sa inceapa cu dreptul acest turneu final. Ma astept la un duel mai degraba fizic, castigat destul de lejer de europeni.