Pronosticuri pariuri - Anadolu Efes vs Armani Milano - Euroliga


Pronosticuri pariuri – Anadolu Efes vs Armani Milano – Euroliga

ARMANI

Vineri seara, incepand cu ora 20:00, are loc intalnirea Anadolu Efes vs Armani Milano, un meci decisiv pentru soarta ambelor echipe in Euroliga de baschet masculin.

Anadolu Efes ocupa locul 5 in grupa, primul sub linia calificarii. Victoria spaniolilor de la Caja Laboral in fata compatriotilor lor de la Fenerbache, i-a pus intr-o situatie extrem de dificila. Recordul lor in acest sezon este de 5 victorii si 7 infrangeri. In meciurile disputate in sala proprie, au inscris in medie 77 de puncte. Bjelica se afla la doar 28 de puncte distanta de bariera celor 1000 de puncte in Euroliga si are un procentaj de aproape 50 % la aruncarile de 3. La acest capitol intreaga echipa are un procentaj decent, undeva in jur de 36 %. 

Armani Milano se afla pe pozitia a6a, si isi joaca ultima sansa de calificare in acest meci. Forma pe care o traverseaza le da sperante ca vor reusi sa se impuna. Acesti vin dupa 2 victorii senzationale, 97-80 impotriva principalilor lor adversari la castigarea titlului in Italia, Dinamo Sassari, si 99-85 impotriva celor de la Caja Laboral. Este o echipa care nu sta foarte mult pe ganduri inainte de a arunca la cos si care are niste aruncatori senzationali de la mare distanta. Gentle, Ragland si favoritul meu, batranelul de Kleiza, o rezerva pe care si-ar dori-o orice echipa. In cele doua partide despre care am vorbit anterior, italienii au reusit sa inscrie 16 respectiv 14 cosuri de 3 puncte.

Alessandro Gentile, unul dintre principalii artizani ai jocului lui Armani Milano, a declar ca vor merge acolo si vor face un joc curajos. Pe asta ma si bazez. Ritmul rapid pe care italienii vor incerca sa il impuna, va face din acest meci un adevarat festival al aruncarilor de la mare distanta. Sper ca procentajele sa fie decente si sa vedem un show demn de Euroliga.

Pronostic Anadolu Efes vs Armani Milano: Se inscriu mai mult de 155.5 puncte, la o cota de 1.73, la Unibet

Pronostic cota mare Anadolu Efes vs Armani Milano: Armani Milano castiga meciul, la o cota de 3.25, la Unibet

Scris de Adrianul

Statistica aprilie: 4 W – 0 L