Pronosticuri din NBA - Curry 22.03.2014


Rar aleg 4 meciuri la analize care sa-mi placa atat de mult precum cele din seara asta. Si azi cred ca vom avea un succes destul de mare cu ele, ramane de vazut daca va fi asa.

Trail Blazers @ Bobcats
Ar fi un meci usor pentru Trail Blazers in conditiile in care LaMarcus Aldridge ar fi fost disponibil pentru aceasta partida. In conditiile in care el nu e disponibil, lucrurile se complica mult pentru cei din Portland avand in vedere cine e de partea cealalta sub panou : McRoberts..dar mai ales Al Jefferson, un om care e excelent in spatiul de 3 secunde si de la semidistanta. In prima intalnire din acest sezon, Trail Blazers nu a avut nicio problema cu Bobcats, castigand cu 134-104, meci in care LaMarcus a jucat.  Portland are 19-15 pe teren advers in timp ce Bobcats are 19-15 pe teren propriu. Forma mai buna este pentru Bobcats, chiar daca vine dupa 2 infrangeri consecutive, are 6-4 in ultimele 10 meciuri fata de Portland care are 4-6.  Cu 33-36, Bobcats nu e sigura de un loc de play-off dupa 69 de meciuri, in prezent ocupand pozitia a 7-a in Conferinta de Est. Fara LaMarcus e greu. Cu Jefferson in forma care e, lucrurile se complca si mai tare pentru Portland. Bobcats au o sansa importanta aici.

Pronostic : Bobcats +2.0
Suplimentar : Bobcats castiga meciul incl OT

Rockets @ Cavaliers
Cavaliers vine dupa 3 infrangeri consecutive insa in ultimele 2 meciuri au fost atat de aproape de o victorie..si vorbind de meciuri contra lui Heat si OKC, in ultima intalnire, cea dintre OKC si Cavaliers jucand fara Irving si Deng, 2 jucatori exponentiali pentru Cavaliers in momentul de fata. Cei 2 nu vor juca nici in aceasta seara si lucrurile se complica enorm pentru Cavaliers in conditiile in care Rockets este intr-o forma extraordinara, are o pofta de joc excelenta. Vine dupa 2 victorii consecutive, victorii in care daca am fi mizat pe ei ca ar fi castigat la minim 21 de puncte, am fi avut profituri extrem de mari, reusind sa castige vs Jazz, 124-86 si vs Timberwolves, 129-106. Istoria se va repeta si aici. Ok, Rockets are 0-3 in ultimele 3 deplasari, insa a jucat cu OKC, Bull si Heat, 3 echipe cu pretentii. Nu vad cum Cavaliers ar putea-o opri pe Rockets fara 2 titulari.
Pronostic : Rockets -8.0

76ers @ Bulls
Ok, spuneam in ultima runda ca 76ers nu au cum sa le puna probleme lui Knicks si m-am inselat amarnic, sincer, nu ma asteptam ca 76ers sa reziste atat de bine vs Knicks si sa piarda partida doar la 1 punct. Seria infrangerilor a ajuns la 23 si acum urmeaza deplasarea din Chicago, o deplasare in care 76ers nu au nici cea mai mica sansa. James Anderson, Tony Wroten si Brandon Davies sunt out pentru Philadelphia.  Bulls are avantajul intalnirilor directe, are 2-1, prima intalnire fiind castigata de 76ers, mai apoi, Bulls castigand de 2x : 103-78 pe teren propriu si 102-94 pe terenul lui 76ers. 76ers nu are nici cea mai mica sansa in aceasta partida. Linia de handicap este asezata extrem de bine pentru ceea ce vom paria.

Pronostic : Bulls -16.5

Spurs @ Warriors
Ce meci, ce meci, ce meci !!
Este al 3-lea meci din acest sezon intre aceste 2 echipe, Spurs avand 2-0 in intalnirile directe. Interesant este faptul ca in ambele partide a reusit sa castige la doar 2 puncte diferenta :  76-74 si 104-102. Daca Warriors este intr-o forma foarte buna, avand 8-2 in ultimele 10 meciuri si 3 victorii consecutive, cei din San Antonio sunt intr-o forma excelenta : 12 victorii consecutive. In partida pierduta cu 74-76 in fata lui Spurs, Curry nu a jucat. Astazi va juca. Va fi asta indeajuns pentru o victorie a celor de la Golden State? Ei bine, nu, nu cred. De cand Spurs are in mare parte din meciuri tot lotul valid, lucrurile merg din ce in ce mai bine pentru cei din San Antonio. Cu O’Neal out, lucrurile se complica sub panou pentru Spurs, Tim Duncan fiind peste Bogut. Duelul conducatorilor de joc va fi extrem de interesant. Curry este jucatorul care inscrie mai mult, Parker e jucatorul care joaca mai mult pentru echipa.  Totusi, Spurs castiga la shooteri, acolo unde-i are pe Green, Leonard, Ginobili si Belinelli fata de Thompson si Curry. Spurs are o cota excelenta azi !

Pronostic : Spurs incl OT