Pronosticuri Campionatul Mondial de Baschet


Va salut!

Am revenit pentru a 2-a parte a campionatului mondial de baschet din Spania, o a 2-a parte in care nu mai e loc de greseli, dat fiind formatul competitiei, acela de faza eliminatorie prin meci direct. Astfel, vom nota cateva idei pentru fiecare meci in parte azi.

Noua Zeelanda – Lituania, 17:00

lituania

Mi se intampla des sa vad meciuri din Noua Zeelanda, meciuri transmise de bet365 . Si daca am vazut ceva la acele meciuri e clar o ofensiva si un joc rapid excelent al neo-zeelandezilor. Insa cand dai de o aparare precum cea a lituanienilor, lucrurile incep sa se complice. Si nu doar atat. Lituanienii sunt recunoscuti pentru shooterii lor excelenti. Maciulis, Seibutis, Larvinovic, Jankunas..de fapt, toti pot arunca de la distanta. Singurul lucru care i-ar putea salva ar fi ..” Haka-ul ” care i-a facut celebrii pe neo-zeelandezi in toate sporturile, lumea fiind placut surprinsa de dansul maori inaintea meciului cu SUA. Lituania incepe mai greu meciurile. A revenit de la mai mult de 20 de puncte cu Australia si au fost cat pe ce sa castige,  au revenit de la 16 puncte cu Slovenia. Azi ar trebui sa evite orice emotii si sa invinga Noua Zeelanda la un scor mai mare si fara prea mari emotii.

Pronostic : Lituania – 8,5 @ 1.90

 

Serbia – Grecia  , 19:00

gree

Duel intre 2 nationale care mie personal imi plac foarte mult. Si nu doar eu sunt de parere ca e pacat ca se intalnesc inca din optimi, fanii celor 2 exprimandu-si dezamagirea faptului ca trebuie sa se intalneasca atat de devreme cele 2.

Milos Teodosic e cheia meciului pentru sarb. Nu stiu daca am vazut un jucator cu atata personalitate precum Milos. Il aseman foate mult cu Branko Cuic de la Mobitelco, insa Teodosic are un ” dar ” de a strica meciurile importante. Isi ia de prea multe ori responsabilitati care nu sunt necesare. CSKA a fost eliminata din Euroliga pe mana lui. Si cand dai de o echipa in care sunt atatia jucatori cu valoare precum Sloukas, Calathes. Papanikolaou, Zizis, Borousis si lista poate continua, nu stiu cat de mult conteaza jocul individual cat jocul de echipa. Grecia daca-si face jocul aici,  nu va avea nici cea mai mica problema cu Serbia.

Pronostic : Grecia – 4,5 @ 1.90

 

Turcia – Australia, 21:00

aust

O echipa foarte defensiva vs una foarte ofensiva. De obicei merg pe cea defensiva, nu si azi. Australia a reusit deja sa sparga o defensiva foarte buna, cea a lituanienilor. Si cum apararea Lituaniei este superioara cea a turcilor, dati-mi voie sa cred ca Turcia va avea viata grea azi cu Australia. Sunt si 2 stiluri total opuse de joc. Pe turci i-am vazut de foarte multe ori ducandu-si atacul pana in limita de 24 in timp ce Australia are o medie de 15 secunde / atac. Meciul se va decide sub panou , acolo unde Asik nu poate sa le faca fata unor 2 oameni cu valori apropiate : Jawai si David Andersen. Fara Turkoglu , nu vad ca turcii sa aiba vreo sansa. Australia e net superioara.

Pronostic : Australia – 3,5 @ 1.90

 

Brazilia – Argentina, 23:00

ar

Brazil, decime que se siente ! Este ceea ce cantau argentinienii oridecate ori aveau sansa in Brazilia in timpul campionatului mondial de fotbal disputat in tara lui Pele. Vad un duel mult mai echilibrat decat o arata cotele.  Toata lumea se bazeaza pe faptul ca Brazilia ar putea fi superioara sub panou. Mm, gresit, zic eu. Intr-adevar, e Varejao, Splitter si Nene, insa sa nu uitam faptul ca Scola, Delia sau Nocioni nu sunt de lepadat. Daca Argentina reuseste sa limiteze punctele inscrise in spatiul de 3 secunde, poate profita de aruncarile de la distanta ale lui Prigioni sau Campazzo. Nu va fi un meci delo usor pentru Brazilia. Daca o vor castiga, o vor face la o diferenta mica.

Pronostic : Argentina + 6.0 @ 1.90

* Jucati aceste pronosticuri single, o dubla, sau maxim 3/4, pentru a iesi in profit. Bafta!