Pronosticuri baschet - Nizhny Novgorod vs Unicaja - Euroliga


Pronosticuri baschet – Nizhny Novgorod vs Unicaja – Euroliga

Joi seara, de la ora 20:00, are loc partida Nizhny Novgorod vs Unicaja, contand pentru etapa a13a a fazei grupelor principale.

Nizhny Novgorod ocupa penultima pozitie a clasamentului, reusind sa castige doar 3 meciuri din cele 12 jucate. In meciul precedent au ratat victoria impotriva marilor favoriti de la CSKA, dupa un sfert 3 lamentabil. Principalul motiv pentru care se afla pe aceasta pozitie, este apararea. In atac lucrurile functioneaza excelent, fiind a 3a echipa din grupa din punct de vedere al punctelor marcate. Au cativa aruncatori redutabili de 3: Rochestie, Kuksiks, Kinsey. In meciurile disputate de rusi in sala proprie, s-au marcat in medie 169 de puncte pe intalnire.

Nizhny Novgorod vs UnicajaUnicaja Malaga vine in Rusia din postura de ultima clasata. Totusi forma pe care o traverseaza, le da destule sperante in vederea obtinerii unei noi victorii. Si ei sunt o echipa care arunca mult de la linia de 3 puncte. In partidele jucate in deplasare, au primit in medie 83.6 puncte/intalnire. Faptul ca nu au probleme de lot este extrem de imbucurator, fiind o echipa care nu are un „MVP” in lot. Este o echipa care paseaza mult, iar jucatorul liber incearca sa inscrie. Tocmai de asta, principlul lor marcator in acest sezon este Toolson, cu doar 13 puncte inscrise in medie.

Meciul tur dintre cele doua s-a incheiat cu victoria spaniolilor, scor 85-76. Tinand cont ca ambele echipe sunt lipsite de presiunea rezultatului, ar trebui ca aceasta dezinvoltura sa se manifeste printr-un joc rapid, cu multe aruncari si sper eu cu o avalansa de cosuri de la mare distanta.

Pronostic pariuri Nizhny Novgorod vs Unicaja : Over 164.5 , la o cota de 1.87, la Unibet

 

Scris de Adrianul

1 W – o L