Pronosticuri baschet NBA 5-05-2014


Pronosticuri baschet NBA 5-05-2014
Le-a trebuit lui Pacers sa acopere handicapul..2/3 +1/2 din Romania la 2 cote de 2.5 ne-au adus un profit bunicel, totusi. Azi avem 2 meciuri decisive.

raptors1Nets @ Raptors
Un meci extrem, extrem de echilibrat in care Raptors porneste favorita doar pentru ca joaca acest meci acasa. In rest, nu vad de ce. Pentru ca toate match-up-urile sunt extrem de echilibrate, Nets avand in Teletovic unul din cei mai buni 6th man din liga. Mirza si-a imbunatatit enorm jocul in ultimul an, asta pe langa fizicul impunator pe care il are. Totusi, Nets are in componenta un prim 5 care poate oricand sa faca o finala de conferinta. Williams -Johnson – Pierce – Livingston – Plumlee. Unde mai pui ca de pe banca vin Garnett si Teletovic. De partea cealalta, Raptors are o problema pe banca. Au un prim 5 bun, dar nu are cine sa vina de acolo care sa produca. Si in aceste conditii, pentru mine, Nets e favorita.
Pronostic : Nets + 3.0 @ 1.90

111809-spurs-cheerleaderMavericks @ Spurs
Mavericks o sa moara frumos. Sa duci aceasta serie in meci decisiv cand nimeni nu-ti dadea nicio sansa, e ceva. Dar, cam atat. Pentru ca nu vad cum cea mai buna echipa, cu cel mai bun antrenor, cu rotatia cea mai lunga si cu cei mai buni jucatori sa fie eliminata. Aici trebuie sa intervina experienta lui Duncan ( superioara lui Nowitzki ); geniul lui Parker si suturile de la distanta ale lui Green, Leonard, Ginobili sau Belinelli. Nu vad cum Nowitzki & Ellis ar putea sa le distruga visele celor de la Spurs de a castiga un nou titlu. La fel ca si la Thunder, Spurs va castiga acest meci fara prea mari emotii.

Pronostic : Spurs – 6.5

Istoric luna mai : 10-5 (W-L)

scris de Curry