Pronosticuri baschet NBA 4-05-2014


Pronosticuri baschet NBA 4-05-2014

Salutare. 3 meciui la noapte din NBA si vom incepe repede cu cateva idei despre fiecare.

13-indiana-pacers-pacemates-hottest-cheerleaders-2013-nba-playoffs-2Hawks @ Pacers
Eu inca cred in sansele celor de la Hawks, chiar daca au pierdut in meciul 6 la o diferenta destul de mare. A fost unul din putinele meciuri in care Indiana a acoperit handicapul si a reusit sa faca o diferenta consistenta de puncte in favoarea sa. Hawks nu va ceda usor aici. De vazut evolutiile lui Paul George si Paul Millsap, 2 jucatori care pot fi decisive pentru formatia lor. Consider ca pe postul de conducator de joc, Hawks are avantaj. Teague este genul de jucator care poate oricand sa te scoata dintr-o incurcatura si are poate ce nu au multi conducatori de joc : rabdarea de a arunca doar atunci cand este necesar, nu tot timpul chiar si cand are om pe el. Vad un meci echilibrat. De ce nu s-ar califica Hawks mai departe?

Pronostic : Hawks + 6.0 @ 1.90

Oklahoma+City+Thunder+v+Dallas+Mavericks+Game+L0yr4wUMXTylGrizzlies @ Thunder
Thunder s-a vazut nevoita sa apese pedala de acceleratie in meciul 6 pentru a ajunge intr-un meci 7, un meci in care porneste clar favorita. Cu riscul de a ma repeat, nu credeam ca Grizzlies poate sa castige 2 partide in aceasta serie, daramite 3. Intr-adevar, au o echipa buna, insa nu suficient de buna pentru a o elimina pe Thunder. Cu Durant, un om care s-a autodepasit, cu Westbrook care parca e un jucator mult mai bun dupa accidentarea care l-a tinut departe de teren o perioada buna de timp. Daca Thunder joaca aici ca in meciul 6, Grizzlies va lua din nou bataie la scor. Pnetru ca atunci cand Thunder joaca la capacitate maxima, nu stiu daca este echipa care s-o opreasca.

Pronostic : Thunder – 9.0 @ 1.90

untitled-1_1Warriors @ Clippers
Dupa cum spuneam, Warriors va ajunge in meci decisive cu Clippers. Nu avea cum sa fie altfel. In Oracle Arena este foarte greu sa castigi si asta au simtit-o cei de la Clippers in ultimul meci. De aici, se poate intampla orice. Warriors va conta clar pe shooterii sai, pe Curry si Thompson in timp ce Clippers vor incerca sa duca mingea sub panou,acolo unde Griffin si Jordan sunt 2 ‘’distrugatorii’’. Repet, personal, Lee mi se pare peste la capitolul tehnica daca il raportam cu Griffin. Totul depinde de aruncarile de la distanta ale lui Curry si Thompson. Daca vor intra, Warriors va castiga. Daca nu, Lee si Igoudala trebuie sa vina cu ceva special. Pana una alta, nu cred ca Warriors va pierde aceasta partida la o diferenta mai mare de 5-6 puncte, asta daca vor pierde.

Pronostic : Warriors + 6.0 @ 1.90

• Cote preluate de la bet365
• ** Istoric luna mai : 7-3 ( W-L)

scris de Curry