Pronosticuri baschet - Metalac vs Crvena Zvezda - Super League


Pronosticuri baschet – Metalac vs Crvena Zvezda – Super League

Metalac vs Crvena Zvezda

Luni, de la ora 21:30, are loc intalnirea Metalac vs Crvena Zvezda, meci care face parte din etapa a2a a campionatului sarb de baschet masculin.

Metalac este o echipa formata in totalitate din jucatori cu nationalitate sarba. In prima etapa a Super Ligii sarbe a reusit sa castige cu 81-75 in deplasare la Vojvodina. Au un jucator interesant in lot, Dusan Kutlesic, un shooting guard de doar 21 de ani, despre care se zvoneste ca ar fi interesate cateva echipe din NBA. In recent incheiata Liga Adriatica, s-au clasat pe pozitia a6a, cu un procentaj de 50 % al victoriilor.

Crvena Zvezda sau Steaua Rosie(pe romaneste) a avut un sezon relativ bun pana in acest moment. A trecut de prima faza a grupelor Euroligii, si a reusit 3 victorii si in grupa principala. In Liga Adriatica a castigat sezonul regulat avand un parcurs aproape impecabil, 24 de victorii si doar 2 infrangeri. Au un prim 5 bun, problema lor fiind banca de rezerva care nu se ridica la nivelul unui Mitrovic, Jenkins sau Kalinic. Centrul Marjanovic cred ca va fi cheia meciului, fiindu-i clar superior adversarului sau direct din acest meci.

Ultimele 5 intalniri directe au fost transate de Crvena Zvezda, ultima fiind un adevarat macel. Pe 8 martie, baschetbalistii din Belgrad s-au impus la 23 de puncte diferenta, scor 82-59. Desi nu cred ca se va repeta aceasta diferenta, consider ca oaspetii le sunt net superiori si ca vor castiga meciul fara mari probleme.

Pronostic Metalac vs Crvena Zvezda: Crvena Zvezda castiga la cel putin 8.5 puncte diferenta, la o cota de 1.85, la Unibet

Scris de Adrianul

Statistica Aprilie: 10 W – 1 L ( + 69.8 unitati, la o miza de 10 unitati/pronostic)