Pronosticuri baschet - CSKA Moscova vs Nizhny Novgorod - VTB


Pronosticuri baschet – CSKA Moscova vs Nizhny Novgorod – VTB

CSKA Moscova vs Nizhny Novgorod

Luni, de la ora 20:00, are loc intalnirea CSKA Moscova vs Nizhny Novgorod, a3a din acest an calendaristic.

CSKA Moscova este liderul clasamentului in Rusia, liderul grupei in Euroliga si una dintre marile favorite la castigarea competitiei. Are un lot echilibrat, cu jucatori experimentati precum Kirilenko, Kaun, De Colo sau Teodosic. Acestia vin dupa 10 victorii consecutive, ultima venind vineri, impotiva grecilor de la Olimpiakos. A fost un meci atipic, poate si din cauza apararii agresive a grecilor. Teodosic a inscris 3 din 12 din actiune, De Colo 2 din 10, Vorontsevich doar 1 din 8 .
Despre Nizhny Novgorod v-am mai vorbit. O echipa frumoasa, cu buni aruncatori de la mare distanta, care plimba rapid mingea. Momentan ocupa pozitia a4a, avand locul in playoff asigurat. Aventura lor in Euroliga s-a terminat, pierzand rusinos in fata spaniolilor de la Unicaja Malaga, la 19 puncte diferenta.

Partea interesanta vine acum. In meciurile directe disputate anul acesta, Nizhny Novgorod a demonstrat ca este capabila sa se lupte de la egal la egal cu colosul din capitala Rusiei. In ambele intalniri au fost extrem de aproape de o victorie mare. In meciul din deplasare din Euroliga, au pierdut in prelungiri, dupa ce in la sfarsitul celui de-al 4 lea sfert scorul a fost 88-88. In retur, doar un sfert 3 lamentabil, in care au marcat doar 7 puncte, i-a impiedicat sa obtina victoria. CSKA a revenit fantastic si a castigat la 4 puncte diferenta. Probabil o sa o faca si in aceasta partida, insa nu la diferenta pe care o vad casele de pariuri.

Pronostic CSKA Moscova vs Nizhny Novgorod: Nizhny Novgorod nu pierde la mai mult de 15.5 puncte, la o cota de 1.90, la Unibet

Pronostic cota mare CSKA Moscova vs Nizhny Novgorod: Se inscriu mai mult de 172.5 puncte, la o cota de 2.38, la William Hill

Scris de Adrianul

Statistica Aprilie: 10 W – 1 L ( + 69.8 unitati, la o miza de 10 unitati/pronostic)