Pronosticuri baschet - Caserta vs Armani Milano - Italia


Pronosticuri baschet – Caserta vs Armani Milano – Italia

Caserta vs Armani Milano

Luni, de la ora 21:00, are loc intalnirea Caserta vs Armani Milano, meci facand parte din etapa a25a a campionatului italian de baschet masculin.

Caserta ocupa ultima pozitie a clasamentului, reusind sa castige doar 5 din cele 24 de partide disputate pana acum. Sansele de ramanere in prima divizie a baschetului italian sunt mici. In sala proprie au reusit sa castige 4 partide, avand un cosaveraj de 915-964. In ultima partida de acasa, au produs surpriza invingandu-i pe cei din Venezia, care in acel moment ocupau pozitia secunda a clasamentului. Principalul marcator al echipei, este bulgarul Dejan Ivanov, un centru foarte puternic, care poate pune mari probleme sub panou.

Armani Milano este liderul detasat al competitiei, castigand 21 din cele 23 de meciuri. Au ratat calificarea in fazele eliminatorii ale Euroligii, dupa un meci impotriva lui Efes in care principala lor arma, aruncarile de la mare distanta, n-a functionat. Procentajul lor de la 3 puncte a fost de doar 27 %, cu mult sub potentialul unei echipe care are aruncatori precum Brooks, Kleiza, Gentile, Moss. Probabil in acest meci lucrurile vor reveni la normal, Caserta neavand forta defensiva a turcilor. In competitia interna au un cosaveraj care spune cam totul despre diferenta de valoare dintre ei si restul, 2024-1672.

Ultima infrangere a celor de la Armani Milano in fata Casertei, a venit in 2011. Eliminati din Euroliga, nu le ramane decat sa se concentreze pe competitia interna si sa-si verse frustrarea acumulata in meciul cu Efes pe gazdele de astazi.

Pronostic pariuri Caserta vs Armani Milano: Armani Milano castiga la o diferenta de cel putin 5.5 puncte, la o cota de 1.45, la William Hill

Pronostic cota mare Caserta vs Armani Milano: Armani Milano castiga la o diferenta de cel putin 14.5, la o cota de 2.75, la Wiiliam Hill

Scris de Adrianul

Statistica Aprilie: 10 W – 1 L ( + 69.8 unitati, la o miza de 10 unitati/pronostic)