Pronosticuri baschet - Alba Berlin vs Maccabi Tel Aviv - Euroliga


Pronosticuri baschet – Alba Berlin vs Maccabi Tel Aviv – Euroliga

Alba Berlin vs Maccabi Tel Aviv

Joi, de la ora 21:00, are loc intalnirea Alba Berlin vs Maccabi Tel Aviv, meci decisiv in vederea calificarii in fazele eliminatorii ale Euroligii masculine de baschet masculin.

Alba Berlin are un sezon nesperat de bun. Daca la inceputul lui, cineva ar fi spus ca vor ajunge sa joace un meci decisiv pentru calificarea in sferturile Euroligii, ar fi fost considerat destul de nebun. Lucrurile merg extrem de bine si in competitia interna, unde ocupa pozitia secunda, la egalitate de puncte cu liderul Brose. Armata americana formata din McLean, Redding, Hammonds si Renfroe au reusit sa transforme radical fata acestei formatii. Forma pe care o traverseaza este incredibila. Au castigat 9 din ultimele 10 partide disputate, pierzand doar in deplasarea de la Madrid. In ultimul meci din grupa au reusit sa castige impotriva grecilor de la Panatinikos, intr-un meci in care procentajul de la 3 puncte a fost de 67 %.

Maccabi Tel Aviv este detinatoarea trofeului. Asta suna destul de inspaimantator pentru nemti. Din pacate, sezonul asta au resimtit din plin plecarea antrenorului, David Platt, care s-a dus sa ii conduca pe LeBron si compania spre castigarea titlului in NBA. In competitia interna sunt pe primul loc, insa acolo concurenta este destul de modesta. In Euroliga ocupa momentan pozitia a3a, insa in eventualitatea unei infrangeri pot rata calificarea mai departe. In deplasare au reusit sa se impuna doar impotriva lui Zalgiris Kaunas si a turcilor de la Galatasaray. Ei ei tot pe jucatori americani se bazeaza. Pardo, Smith, Rando si masivul Tyus, un centru puternic insa foarte lent. Tocmai din cauza asta, echipa este mereu predispusa sa faulteze des, fiind echipa cu cele mai multe greseli personale.

In meciul tur nemtii de la Alba Berlin s-au impus cu 66-59. Forma aratata de americanii gazdelor si aportul semnificativ adus de fani cred ca o sa fie decisive in transarea acestei partide.

Pronostic Alba Berlin vs Maccabi Tel Aviv: Alba Berlin castiga meciul, la o cota de 2,20, la Unibet

Scris de Adrianul
Statistica Aprilie: 14 W – 4 L ( + 60.6 unitati, la o miza de 10 unitati/pronostic)