Ponturi NBA - Warriors reprezinta primul test de maturitate pentru Boston Celtics


Kyrie Irving are o misiune dificila in noaptea aceasta

Sursa foto: www.nba.com

Seara trecuta am avut foarte multe meciuri disponibile insa din nefericire am fost plecat si nu am avut cum sa postez articolul pentru NBA. Astazi ma revansez, chiar cu o partida demna de finala de NBA in anul acesta – Boston Celtics vs Golden State Warriors.

Boston Celtics(13-2) Boston Celtics vs Golden State Warriors (11-3)Golden State Warriors

  • Acest meci pune laolalta cele mai in forma echipa din NBA in momentul de fata si va curma o serie de invincibilitate. In ceea ce priveste echipa gazda, acestia au 13 victorii consecutive (de-a lungul acestor victorii au mai absentat atat Kyrie Irving, cat si Al Horford), iar de partea cealalta, Golden State Warriors si-au redescoperit “flow”-ul si si-au spulberat adversarii, venind in Boston cu 7 victorii consecutive (Steph Curry nu a jucat in toate meciurile).
  • Despartirea lui Kyrie Irving de LeBron James pare sa-i fi priit lui “Uncle Drew” si pare sa fi dat peste cap destul de tare sistemul din Cleveland. Kyrie s-a inconjurat cu talente tinere si este in sfarsit adevaratul lider din teren pentru Celtics. Dupa ce a speriat pe toata lumea cu accidentarea sa din meciul cu Hornets (a jucat doar 2 minute), acesta a revenit cu o masca facial (celebrul “Masked Kyrie”) si a contribuit cu 25 de puncte la victoria impotriva celor de la Nets.
  • Meciul de astazi este in prime-time si este unul extreme de mediatizat. Steve Kerr a spus despre Celtics ca ei reprezinta viitoarea putere a Conferintei de Est, pe cand Kyrie Irving a declarat ca rezultatul meciului din seara asta este foarte important pentru traiectoria si dezvoltarea nucleului de la Celtics.

 

Boston CelticsPronostic: Kyrie Irving over 32.5 puncte, recuperari, pase decisive @ 1.83 la NetBet

Statistica baschet: 11W – 1V – 5L

Statistica NFL: 1W – 0V – 0L