Ponturi NBA - Vor avea cei de la Miami Heat o tresarire de orgoliu? - 16-04-2018


Va schimba San Antonio Spurs abordarea ofensiva? 

Sursa foto: www.nba.com

Am inceput post-sezonul din NBA cu un record de 10/14 si continuam sa avem un profit foarte frumos in luna aceasta. Astazi avem partide doar in Wells Fargo Center si in Oracle Arena, unde ambele echipe gazda sunt favorite foarte mari. Nu ma astept la surprize astazi, insa potential la meciuri mai stranse decat in prima etapa, in special in ceea ce-i priveste pe cei de la Miami Heat.

Golden State Warriors(#2) Golden State Warriors vs San Antonio Spurs (#7)San Antonio Spurs

(Rezultat general pana acum: 1-0)

  • Ce a fost mai bun decat forma prezentata de Golden State Warriors in prima partida? – declaratia de presa savuroasa oferita de Gregg Popovich de dupa partida. Acestia au aratat din nou ca si echipa care a castigat 2 titluri in ultimii 3 ani, iar Kevin Durant a avut o prestatie atat de buna in primele 3 sferturi, inca serviciile sale nu au mai fost nevoite si in ultima parte a partidei. Pop a observat si el acest lucru, iar in sfertul 4 si-a trimis rezervele pentru a mai prinde minute si eventuala incredere.
  • LaMarcus Aldridge a fost apatic, iar singurii jucatori capabili de la San Antonio au fost Rudy Gay si Manu Ginobili, doi veterani. Astazi ma astept totusi ca San Antonio sa arate o alta intensitate ofensiva. Este clar faptul ca cel putin in Oakland, Golden State nu poate fi oprita pentru prea mult timp, indiferent de efortul defensiv, motiv pentru care acestia ar trebui sa joace un joc cu un tempo mai ridicat si mai multe aruncari de la 3 puncte.

Miza: 7.5/10 unitati

Pronostic: Over 205.5 puncte inscrise in meci

Cota 1.87 la Betano

Imagini pentru philadelphia 76ers vs miami heat

  • Chiar daca 76ers nu au avut o prima repriza fenomenala in primul meci impotriva celor de la Miami Heat, in partea secunda a meciului si-au turat motoarele si au inscris nu mai putin de 74 de puncte. Majoritatea jucatorilor de la Heat au jucat sub 30 de minute (Dragic a bifat 31), iar rotatia a fost una care nu a functionat deloc. Hassan Whiteside a jucat numai 12 minute si este posibil sa aiba o frecventa limitata si astazi in cazul in care Embiid nu face o revenire inca din Game 2 si trebuie aparat. Dragic a avut un total de 24 la cele 3 statistici cumulate in meciul 1, insa a ratat foarte mult. Astazi astept Miami sa fie mai combativa si sa iasa la lupta, caci altfel le va fi foarte greu sa intoarca scorul in Florida.

Miza: 7.5/10 unitati

Pronostic: Goran Dragic over 25.5 puncte, pase decisive, recuperari

Cota 1.91 la Betano

Statistica: 32W – 0V – 14L
Profit: +84,425 unitati
Procentaj reusita: 69.56%
Media cotelor castigate: 1.808
Media cotelor pierdute: 1.772