Ponturi NBA - Vlad mizeaza ca Golden State Warriors vor pastra titlul - 02-04-2018


Sezonul regulat se apropie de linia de finish 

Sursa foto: www.nba.com

Au ramas mai putin de 2 saptamani pana sa inceapa „petrecerea” in NBA, iar asteptarea ne omoara. Anul acesta fara doar si poate, imaginea de ansamblu a post-sezonului arata mult mai bine decat cea din anii precedenti, in care Golden State Warriors si Cleveland Cavaliers se distrau si faceau sweep (victorie cu 4-0) dupa sweep, indiferent de numele adversarului. Anul acesta Rockets, Raptors si chiar Celtics (cu un Irving sanatos),76ers (cu un Joel sanatos) si Blazers (cu un Lillard in forma) ar putea pune mari probleme oricui.

Imagini pentru golden state warriors strength in numbers

  • S-a vorbit indelung si de cele mai multe ori fara rost despre situatia de acum o saptamana de la Golden State Warriors. Unii au iesit in media americana si au inceput deja sa arunce cu noroi cum ca „dinastia din Oakland s-a stins”, altii aruncand cu acuze cum ca Steve Kerr isi odihneste voit jucatorii cheie si ca niciunul dintre Kevin Durant, Draymond Green si Klay Thompson sufera de vreo accidentare serioasa. Singurul aspect negativ care a ridicat cota celor de la Dubs sa castige campionatul de la 1.45 (la inceputul sezonului) la cota actuala de 2.20 este forma buna a celor de la Rockets, la care adaugam accidentarea (minora, zic eu) a lui Curry.

„Nu exista nicio sansa ca Stephen Curry sa fie apt de joc in prima runda a playoff-ului. Chiar si asa, fara Steph la timona echipei, suntem capabili sa batem pe absolut oricine din aceasta liga in componenta actuala.” – a declarat Steve Kerr pentru eastbaytimes.com

  • In opinia mea, chiar daca Steph va dori sa joace in prima runda, Steve Kerr ii va interzice acest lucru, iar asta nu poate decat sa ma bucure. Acesta a inteles dupa sezonul pierdut din cauza „lipsei de benzina” pe final ca, campionatele se castiga aplicand cea mai buna tactica, iar in cazul de fata este odihna jucatorilor pentru partea cea mai dificila a sezonului. Warriors sunt o echipe de temut, iar cu un Durant in forma, in majoritatea match-up-urilor nici macar nu au nevoie de Steph la capacitate maxima. Nu vad o echipa inafara de Cleveland (cu un LeBron James in God Mode – 35.0 puncte, 10 recuperari, 10 pase decisive pe meci) care s-o poata bata pe Golden State intr-o serie „best out of seven”.

Miza: 9/10 unitati

Pronostic: Golden State Warriors castiga titlul NBA in sezonul 2017-2018

Cota 2.20 la Betano

Golden State Warriors