Ponturi NBA - Vlad mizeaza 250 RON pe triumful Cleveland Cavaliers in Est


Cleveland Cavaliers au dat toate calculele peste cap 

Sursa foto: www.nba.com

Din 2011 incoace, LeBron James a participat de fiecare data intr-o finala NBA. Fie ca acesta a fost jucatorul celor de la Miami Heat sau Cleveland Cavaliers, de fiecare data a reusit sa-si duca echipa cel putin pana in NBA Finals. Va reusi asta pentru a 8-a oara la rand anul acesta? La cum arata noul nucleu format in „The Land”, eu unul spun ca DA! 

Imagini pentru cleveland cavaliers

  • Pana sa urmaresc integral meciul Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers (99-121), increderea mea ca trupa lui LeBron James poate ajunge inapoi in finala NBA si anul acesta tindea spre 0. Sa vedem ce s-a intamplat in aceasta perioada de trade-uri, unde Dan Gilbert si staff-ul echipei din Ohio a fost super ocupat.
  • In ceea ce priveste plecarile: Dwyane Wade (plecat inapoi la Heat, se spune ca el era „marul stricat” din vestiar), Isaiah Thomas (probleme de chimie si ajustare cu mentalitatea din Cleveland), Iman Shumpert (inconstant), Channing Frye (batran si lipsit de explozia dorita de James), Jae Crowder (nu s-a pliat deloc pe sistemul defensiv din Cleveland) si Derrick Rose (este doar o fantoma a fostului MVP).
  • In ceea ce priveste sosirile: Jordan Clarkson (un tanar jucator care a impresionat la Lakers si care are potential urias), Larry Nance Jr. (vom vedea ceva dunk-uri demne de highlight reel in Quicken Loans de acum incolo), George Hill (veteranul s-ar putea sa fie exact ce are nevoie echipa) cat si Rodney Hood (un marcator excelent si eficient care este perfect cat timp Love este accidentat).
  • Foarte multe nume stipulate mai sus, insa ceea ce conteaza este „suflul nou” ce predomina echipa lui Tyronn Lue. James insusi a declarat ca avea nevoie de asa ceva si ca de acum, vestiarul se simte mult mai aerisit, iar el este mult mai motivat alaturi de jucatori mai tineri si cu potential!

Pronostic: Cleveland Cavaliers castiga Conferinta de Est (inclusiv playoff-uri) @ 2.40 la Betano 

Miza: 10/10 unitati

Cleveland Cavaliers

Statistica: 13W – 0V – 7L
Profit: +14,62 unitati
Procentaj reusita: 65%
Media cotelor castigate: 1.752
Media cotelor pierdute: 1.842