Ponturi NBA - Vedem o partida cu un tempo ridicat in Oklahoma?


Vom vedea un blowout in Chesapeake Arena? 

Sursa foto: www.nba.com

Am luat o mica pauza de la NBA pentru a privi in retrospectiva (este perioada aceea a anului inainte de All-Star Game in care se petrec foarte multe surprize). Chiar si asa, astazi speram sa anticipam corect partida dintre Oklahoma City Thunder si Portland Trail Blazers, acolo unde defensiva oaspetilor ar trebui sa fie cam rarefiata.

Oklahoma City Thunder(22-18) Oklahoma City Thunder vs Portland Trail Blazers (21-18)Portland Trail Blazers

(Cel mai recent meci direct: 99-103)

  • In seara aceasta Blazers merg fara prea multa odihna intr-o deplasare la rivala de divizie si cu cel mai bun jucator in Damian Lillard indisponibil. La o prima vedere pare un meci aproape imposibil de castigat de Blazers, insa defensiva celor de la Thunder a inceput sa cedeze foarte multe puncte in partidele de acasa si nu joaca foarte stralucit in fata fanilor (culmea, in debutul sezonului nu reuseau sa castige vreun meci in deplasare).
  • Pentru a gasi o partida directa dintre aceste doua echipe in care s-au marcat mai putin de 200 de puncte, trebuie sa ne deplasam inapoi in timp pana in 2015, iar de atunci s-au mai disputat inca alte 8 partide directe. Blazers si Thunder sunt vecine de clasament in Conferinta de Vest si cu siguranta amandoua au pretentii de playoff. Implicit, ma astept de la aceste doua echipe sa aiba un meci pe cinste.
  • Shabazz Napier a iesit la rampa in ultima partida pentru Blazers, pe cand Russell Westbrook a revenit la forma sa de MVP, iar Paul George si-a reintrat incet-incet in mana si s-a acomodat cu echipa. E foarte posibil ca ambele echipe sa inscrie minim 100 de puncte, avand ambele o zi intreaga de pregatire pentru acest duel.

Oklahoma

Pronostic: Over 201.5 puncte in meci @ 1.55 la Betano

Statistica NBA 2018: 3W – 0V – 2L