Ponturi NBA - "Unicornul" Porzingis ii asteapta pe Cavaleri in New York


Madison Square Garden va asista la un regal ofensiv

Sursa foto: www.nba.com

Forma celor de la Cleveland Cavaliers a fost principalul subiect urmarit de pariurile mele in acest start de sezon si iata ca pe acelasi calapod continuam si astazi. Daca referitor la trupa lui Tyronn Lue am niste semne de intrebare referitoare la spiritul lotului si motivatie, la cei de la Knicks, lucrurile merg mai bine decat se astepta multa lume, iar asta se datoreaza in cea mai mare parte lui Kristaps Porzingis.

New York Knicks(7-5) New York Knicks vs Cleveland Cavaliers (6-7)Cleveland Cavaliers

  • Din ultimele 9 meciuri jucate de cei de la New York Knicks, Porzingis a fost pe parchet in 8, iar gruparea din Madison Square Garden a reusit sa castige 7 meciuri din cele 8 jucate cu tanara vedeta din Latvia in teren. Este o cifra impresionanta, doar considerand „pasa proasta” prin care Cleveland Cavaliers trec momentan, in ciuda prestatiilor excelente ale lui LeBron James.
  • Kristaps a fost menajat in meciul cu Orlando Magic si nu a jucat nici macar un minut, insa a revenit in forta in weekend impotriva celor de la Sacramento Kings, reusind sa inscrie nu mai putin de 34 de puncte. In partida directa din Quicken Loans de acum exact 2 saptamani, Porzingis l-a pus la respect pe „Rege” cu o prestatie memorabila de 32 de puncte si 12 recuperari si ma astept la un nou meci in care defensivele ambelor echipe sa fie inexistente, iar ofensivele sa produca „explozii” prin Kristaps si LeBron. 

Porzingis

 Pronostic: Kristaps Porzingis over 36.5 puncte, recuperari, pase decisive @ 1.85 la Unibet

*La alte case de pariuri, linia pentru acest pariu este chiar si de 39.5! 

Statistica NBA: 11W – 1V – 4L

Statistica NFL: 1W – 0V – 0L