Ponturi NBA - San Antonio Spurs se afla intr-o postura deloc fericita - 10-03-2018


Gregg Popovich se confrunta cu o situatie neintalnita 

Sursa foto: www.nba.com

De cand s-a infiintat San Antonio Spurs ca echipa, acestia au ratat post-sezonul NBA in doar 5 randuri. Vom vedea o iteratie a acestei cifre sau va reusi cumva coach Pop sa resusciteze o echipa ale carei premise nu par prea fericite in acest sezon. Au mai ramas 17 meciuri de disputat si fiecare dintre acestea trebuie tratat ca o finala, inclusiv partida de astazi din Oklahoma.

Imagini pentru lamarcus aldridge

  • Dupa eliminarea celor de la Spurs din playoff-ul sezonului trecut, cel mai dur criticat personaj a fost fara doar si poate LaMarcus Aldridge. Dupa ce in vara a muncit foarte mult si l-a avut drept mentor si pe Tim Duncan, acesta facand slalom printre cateva accidentari de scurta durata incearca sa duca San Antonio Spurs in playoff fara prea mare ajutor din partea veteranilor echipei sau a nou-venitilor.
  • Factorul X in ceea ce priveste acest pariu este accidentarea lui Pau Gasol. Acesta intr-o saritura cu fratele sau in partida impotriva celor de la Memphis Grizzlies s-a lovit si a absentat si in partida cu Warriors. Sansele lui sa joace in seara aceasta sunt sub 25%, iar de acest fapt se va bucura Aldridge, care cu siguranta va colecta mai multe recuperari, ramanand unul din singuri „Big Guys” de la San Antonio.
  • In partida cu Warriors acesta a jucat senzational insa din pacate tavalugul lui Kevin Durant din sfertul 4 a fost de neoprit. Atunci pivotul celor de la Spurs a inregistrat 30 de puncte, 17 recuperari si 4 pase decisive. Ma astept la un numar ridicat de recuperari si in seara aceasta, Oklahoma fiind una din cele mai „risipitoare” echipe din NBA pe faza ofensiva.

Miza 1: 8.5/10 unitati

Miza 2: 7/10 unitati

Pronostic 1: LaMarcus Aldridge over 33.0 puncte, recuperari, pase decisive

Cota 1.87 la Betano

Pronostic 2: LaMarcus Aldridge over 7.5 recuperari in meci

Cota 1.85 la Unibet