Ponturi NBA - Russell Westbrook reprezinta un VALUE BET urias in noaptea aceasta


Greseala de linie pentru Russell Westbrook?

Sursa foto: www.nba.com

Se pare ca, cadourile caselor de pariuri pentru noi nu s-au terminat cu Surebet-ul referitor la LeBron James (informatii aici). La absolut nicio casa de pariuri nu exista momentan o linie pentru punctele inscrise de Russell Westbrook inafara de una singura. El reprezinta factorul X in seara aceasta, iar faptul ca joaca din postura de rezerva ne garanteaza un avantaj foarte mare (linia care ii este acordata).

Imagini pentru russell westbrook

  • Este reala aceasta linie pentru Russell Westbrook? Acesta este co-favorit la pariuri pentru a castiga titlul de Most Valuable Player in All-Star Game la o cota de 7.00. De asemenea pentru a castiga titlul de Cosgheter, este co-favorit la o cota de 5.00 cu inca alti 4 jucatori. Toti cei 4 jucatori au linia de puncte setata la 26.5 pe meci, mai putin conducatorul de joc al celor de la Oklahoma City Thunder.
  • Sa vorbim putin despre antecedente. In ultimii 3 ani, Russell Westbrook a pornit All-Star Game-ul de 2 ori din aceasta postura de rezerva. O data a castigat titlul de MVP inscriind 41 de puncte, iar in ceilalti 2 ani a inscris 31, respectiv 41 de puncte. Ma astept ca si in seara aceasta sa joace minim 25 de minute in conditiile in care printre titularii Team LeBron doar Kyrie Irving este Guard veritabil.
  • Daca mai este nevoie de vreun argument ca acest pronostic sa fie castigator, atunci ne vom baza pe cel care ne-a adus profitul anul trecut in All-Star Game-ul din New Orleans. Atunci Anthony Davis a explodat pentru 40+ puncte in orasul sau natal. Los Angeles este orasul natal al lui Brodie si acesta a anuntat ca vrea sa faca spectacol si sa arate de ce a castigat titlul de MVP anul trecut in sezonul regulat!

Pronostic: Russell Westbrook over 18.5 puncte inscrise in meci @ 1.85 la Superbet 

Miza: 10/10 unitati

Pronostic secundar: Over 338.5 puncte inscrise in meci @ 1.87 la Betano 

Miza: 6/10 unitati

Statistica: 20W – 0V – 12L
Profit: +22,03 unitati
Procentaj reusita: 62,5%
Media cotelor castigate: 1.784
Media cotelor pierdute: 1.851