Ponturi NBA - Revenirea lui Kawhi Leonard aduce un plus clar celor de la San Antonio Spurs


Gregg Popovich vrea sa recucereasca Conferinta de Vest

Sursa foto: www.nba.com

Ne apropiem de finalul unui an foarte prosper pentru noi si speram sa o tinem tot asa multi ani de acum inainte. In seara aceasta, Stephen Curry va reveni pe parchet dupa foarte mult timp de absenta, iar alti jucatori precum Kawhi Leonard, Porzingis si Whiteside inca sunt in procesul de recuperare de dupa accidentare. Ne vom axa atentia cel mai mult pe disputa din Motor City, deoarece consider ca Spurs ar trebui sa fie favorita mult mai clara.

(19-15) Detroit Pistons vs San Antonio Spurs (25-11)

(Cel mai recent rezultat in meci direct: 93-96)

  • De fiecare data cand echipa lui Stan Van Gundy incepe sa joace bine si sa aiba rezultate, se intampla cate ceva in ultimele sezoane. Pe langa recurenta accidentare a lui Reggie Jackson (care se petrece cel putin 1 data pe sezon de mai bine de 3 ani si este de lunga durata), acum un alt jucator important al echipei – Avery Bradley este implicat intr-un scandal de agresiune sexuala. Se incearca remedierea si musamalizarea acestui caz, insa Bradley chiar daca va juca astazi (este dat drept „probable”, nu va fi cu gandul 100% la partida).
  • In ceea ce priveste gruparea texana condusa de Gregg Popovich de atata timp, acestia s-au descurcat foarte bine in absenta lui Kawhi Leonard, insa este timpul ca Pop sa nu-l mai menajeze atat pe „The Claw” si sa-l bage minim 30 de minute pe parchet pentru a-si aduce aportul ofensiv, cat si defensiv. Astazi este asteptat sa joace in Motor City, iar eu ma astept la o victorie facila pentru San Antonio Spurs, care nu au mai pierdut impotriva celor de la Detroit din 2015 si au un record de 8-0 de atunci in partidele directe din NBA!

San Antonio Spurs

Pronostic: San Antonio Spurs castiga meciul @ 1.56 la Unibet