Ponturi NBA: azi pariem din nou pe underdog!


Ponturi NBA: pariem din nou pe underdog > Celtics vs Pistons!

gettyimages-502561206_master

Boston Celtics(19-15)c vs Detroit Pistons(19-16)p

Pentru seara asta cateva partide mi-au atras atentia si o sa ofer 3 pronosticuri in afara de cel principal de la TD Garden.

Ok, avem Celtics vs Pistons un duel in care in mod normal as da credit gazdelor, insa azi sunt cateva premise pentru o surpriza. Verzii se intorc acasa dupa ce si-a luat binemeritata revansa in partida din Brooklyn, dupa ce sambata Brook Lopez le-a facut viata grea in Boston. Sunt probleme pentru Celtics in ultimele saptamani de NBA, nici apararea, nici atacul nu mai functioneaza ca in debutul sezonului. Brad Stevens momentan nu poate face nimic, cativa jucatori cheie avand probleme, insa ultimele doua esecuri de acasa cu Lakers si Nets au deranjat vizibil fanii.

Azi vin Pistons in arena si o fac cu incredere sporita. Trupa lui Van Gundy a obtinut o victorie extrem de clara cu Orlando Magic(19-16), scor 115-89. A fost meciul de revenire al lui Brandon Jennings, unul in care desi a jucat doar 18 minute a stralucit cu 17 puncte si 6 pase decisive. Acum ramane de vazut daca Van Gundy va gasi o solutie prin care sa-i introduca in teren in acelasi timp pe Jackson si Jennings, doi conducatori exemplari. cei doi impreuna cu Drummond formeaza un trio redutabil in orasul motoarelor. Daca va gasi solutia viabila, atunci Pistons vor prinde playoff-ul in acest sezon.

Asadar, motivele pentru care vad un succes al oaspetilor:

  • Pistons vor revansa dupa ce acum 10 zile Celtics i-au batut pe final, chiar in Detroit
  • revenirea lui Jennings isi va pune amprenta pe jocul evolutiei echipei, pofta de joc aratata acum doua zile fiind extrem de mare
  • lipsa lui Avery Bradley o sa se vada pentru Celtics, echipa avand probleme in aparare
  • Isaiah Thomas a lipsit de la antrenamentul de ieri si desi este declarat apt pentru azi nu va fi la 100%
  • luni seara Drummond a reusit degeaba al 30-lea double-double din acest sezon (NBA best), cu Celtics avand un sir de 9 intalniri consecutive in care a reusit acest lucru (cu medii de 19.0 PPG & 17.1 RPG)

Pronostic NBA: victorie Detroit Pistons > 2.35 @Unibet

 

Alte sugestii pentru aceasta noapte in NBA:

  1. Minnesota Timberwolves vs Denver Nuggets > Minnesota Timberwolves castiga > 1.63
  2. Oklahoma City Thunder vs Memphis Grizzlies > Memphis Grizzlies +10.5 >1.52
  3. Portland Trail Blazers vs L.A. Clippers > L.A. Clippers castiga > 1.57