Ponturi NBA – Ne ofera LeBron James ajuns la limita rabdarii un Value Bet?


Se cumuleaza nervii si stresul in Cleveland

Sursa foto: www.nba.com

Vrem sa trecem repede peste episodul Whiteside (care a fost anihilat de Draymond Green si a jucat doar 16 minute aseara) si astazi ne axam atentia pe mai multe meciuri. Au inceput fel si fel de razboaie pe retelele de socializare dupa starturile antagonice a celor de la Cavaliers si Celtics in acest sezon si consider ca James va transpune toata acea “furie” astazi impotriva lui Giannis.

Cleveland CavaliersCleveland Cavaliers vs Milwaukee BucksMilwaukee Bucks

  • Dupa cum declara si Tyronn Lue, este imposibil sa castigi prea multe partide in momentul in care defensiva incaseaza 113 puncte in medie pe meci (de atras atentia asupra faptului ca, Cavaliers nu au avut prea multi oponenti din zona echipelor considerate “elite”). Singura parte pozitiva este aceea ca aportul ofensiv a ramas relative neschimbat, incat LeBron James a ramas un “monstru ofensiv”, care inscrie in medie peste 26 de puncte pe meci.
  • Foarte recent, am mizat pe “Rege” si a inscris 57 de puncte impotriva celor de la Wizards, asta dupa ce si-a impulsionat echipa prin numeroase mesaje/poze postate pe retelele de socializare. Recent a pus o puza cu pumnul strans (“Enough is enough”) – care in viziunea mea reprezinta o ultima strigare pentru coeziunea si omogenitatea echipei.
  • In concluzie, ma astept ca James sa faca un nou meci de 40+ de minute si sa arate pentru a n-a oara ca este probabil cel mai bun jucator din liga la momentul de fata, tocmai impotriva favoritului la titlul de MVP in acest sezon – Giannis “The Greek Freak”.

LeBron James

Pronostic: LeBron James over 45.5 puncte, recuperari, pase decisive @ 1.87 la Betano

*Va aparea mai tarziu si la alte case (precum NetBet si Unibet), insa consider ca linia acestui pariu va creste sau cota va scadea!

Statistica baschet: 10W – 1V – 4L