Ponturi NBA - Ne aduc Marc Gasol si debutantul Dennis Smith bani?


Nebunia pronosticurilor din NBA reincepe

Sursa foto: www.nba.com

Noaptea trecuta am asistat la doua meciuri cu calitate foarte ridicata (chiar la nivel de playoff). Astazi se va juca grosul „primei etape” si vom putea vedea cum reactioneaza fiecare echipa in parte. Initial am vrut sa ma feresc de primele meciuri ale fiecarei echipe, insa pariurile pe performanta jucatorilor mi se par destul de valoroase in seara aceasta, intrucat bookmakerii nu au toate reperele disponibile.

Memphis GrizzliesMemphis Grizzlies vs New Orleans PelicansNew Orleans Pelicans

  • Pentru prima data dupa destul de multi ani, cei de la Memphis Grizzlies nu mai sunt considerati drept o echipa care „cu siguranta va prinde playoff”-ul. In mare parte, acest fapt se datoreaza procesului de reconstructie inceput in jurul lui Mike Conley si Marc Gasol. Acestia si-au cedat antrenorul de acum cateva sezoane celor de la Kings, iar acesta a fost urmat de mai multi veterani, printre care si Zach Randolph, Vince Carter.
  • In sezonul trecut, cu mult mai multi „Big Guys” in jurul sau in echipa, Marc Gasol a inregistrat 19.5 puncte pe meci, alaturi de 6.3 recuperari si 4.6 pase decisive. Consider ca productia sa va creste destul de mult, iar in cazul in care Grizzlies spera la un loc in Top 8 in Conferinta de Vest, prestatiile bune ale pivotului spaniol sunt unica lor sansa.

Pronostic: Marc Gasol over 29.0 puncte, pase decisive si recuperari @ 1.85 la Unibet

Marc Gasol

Dallas MavericksDallas Mavericks vs Atlanta HawksAtlanta Hawks

  • Riscant din partea bookmakerilor in viziunea mea sa ne ofere asemenea cote pentru un Rookie care este adus sa joace pe pozitia de titular. La fel a fost cazul si aseara cu Jayson Tatum (de care din pacate insa nu am reusit sa profitam) si sunt de parere, la fel ca si colegul meu Wade, ca Dennis Smith Jr. isi va arata arsenalul ofensiv in fata aceasta impotriva uneia dintre cele mai slabe echipe din NBA la ora actuala.
  • Jucatorul de la NC State este unul din principalii favoriti la titlul de „Rookie of the Year” si este dupa parerea mea, cel mai bun „pure shooter” din Draft 2017. In pre-sezon nu a depasit niciodata borna de 27 de minute (a marcat peste 12 puncte in 3/5 partide), insa consider ca in seara aceasta daca va fi nevoie o va face si va fi asul din maneca lui Rick Carlisle.

Pronostic: Dennis Smith Jr over 12.5 puncte @ 1.87 la Betano

 

Marc Gasol

Statistica luna octombrie: 1 W – 0 L