Ponturi NBA - Kyrie Irving vs LeBron James deschide balul in NBA


Duel pentru sefia din Conferinta de Est

Sursa foto: www.cavsnation.com

Am fost nevoiti sa asteptam cateva luni bune pana a putea scrie in sfarsit acest articol. Sezonul oficial NBA 2017-2018 debuteaza in noaptea aceasta (in direct la Telekom Sport), iar capul de afis este tinut de duelul dintre Kyrie Irving vs LeBron James (coechipieri in ultimele sezoane, in care au ajuns in NBA Finals de fiecare data).

Cleveland CavaliersCleveland Cavaliers vs Boston CelticsBoston Celtics

  • Dupa mutarea lui Kyrie Irving – a.k.a. „Uncle Drew” de la Cleveland Cavaliers la Boston Celtics, printr-un „trade request” al jucatorului insusi, s-au agitat foarte tare apele in offseason. Foarte multe cluburi au fost interesate de serviciile Point Guard-ului vice-campioanei NBA, insa Danny Ainge si cei de la Boston Celtics au reusit sa vina cu cel mai bun „pachet” pentru a realiza unul din cele mai interesante tranzactii din ultimii ani.
  • S-au aruncat sageti si cuvinte de ambele parti, insa nu vreau sa fac referire la asta, ci strict la calitatile de jucator de baschet ale lui Kyrie. In ambele finale NBA in care a fost potent din punct de vedere medical, acesta a fost la fel de important pentru Cleveland ca si LeBron James (daca nu chiar mai important in „clutch moments”). In sezonul trecut, mediile sale in sezonul regulat au fost de 25.2 puncte pe meci, 5.8 pase decisive si 3.2 recuperari. Consider ca la capitolul pase decisive si recuperari, acesta se va imbunatati in sistemul din Boston si ma astept la o prestatie buna din partea lui in primul meci oficial la Celtics.

Kyrie Irving vs LeBron James

  • Chiar daca Kyrie va avea un „tough reception” din partea publicului din Quicken Loans Arena, exact asa cum el insusi declara zilele trecute in presa americana, ma astept la o performanta destul de solide din partea unuia din cei mai buni Point Guards din aceasta liga!

Pronostic: Kyrie Irving over 34.0 puncte, pase decisive, recuperari in meci @ 1.87 la Betano

*Linia pentru acest pronostic poate varia de la casa la casa (la Unibet este la 37.0 deja), iar la Betano este in crestere!