Ponturi NBA - Hassan Whiteside este unul din cei mai talentati pivoti din liga


Vor face Heat un nou meci mare pe coasta de Vest?

Sursa foto: www.nba.com

Ieri in ciuda faptului ca am avut o zi extrem de plina, as fi postat pe la ora pranzului daca as fi gasit vreun pariu cu sansa mai mare de reusita, insa nimic nu “mi-a facut cu ochiul”. Meciurile de astazi contin destule echipe in postura de back-to-back si sunt relativ greu de prezis si acestea, insa Hassan Whiteside a avut tot timpul meciuri formidabile cu Warriors.

Golden State WarriorsGolden State Warriors vs Miami HeatMiami Heat

  • Trupa din Miami cauta sa se regrupeze dupa startul de sezon mai putin pozitiv. Sub conducerea din teren a lui Hassan Whiteside si Goran Dragic, acestia au reusit un meci excelent aseara la o ora foarte timpurie in Los Angeles impotriva celor de la Clippers. Spre finalul sfertului 3, Heat aveau un avans chiar si de 25 de puncte, motiv pentru care titularii au fost menajati in mare parte din sfertul 4.
  • Hassan Whiteside a suferit o accidentare minora in primele meciuri ale anului, insa si-a revenit incet-incet, dovada fiind prestatia solida din meciul de aseara. A izbutit 21 de puncte si 17 recuperari, in fata unei echipe care totusi are un “Elite Center” in ceea ce priveste recuperarile defensive in persoana lui DeAndre Jordan, cat si un PF destul de inalt si combative in Blake Griffin.
  • Astazi Heat sunt super-underdogs in partida din Oracle Center si consider vor face totusi o figura frumoasa. Pana in startul sfertului 4, aproape cu siguranta vor acoperi handicapul de 15.5 puncte, insa de acolo totul tine doar de momentum-ul celor de la Warriors. Whiteside se va distra astazi la capitolul recuperari si capace impotriva celor de la Dubs, exact asa cum a mai facut-o si anul trecut in Oracle, cand a inregistrat 20+ puncte si 20 de recuperari!

 

Hassan Whiteside

Pronostic: Hassan Whiteside over 30.5 puncte, recuperari, pase decisive @ 1.83 la NetBet

Statistica baschet: 10W – 1V – 3L