Ponturi NBA - Este pregatit Kyrie Irving sa-i invinga pe Cleveland Cavaliers?


Meci la intensitate maxima in TD Garden

Sursa foto: www.nba.com

Am inceput anul cu o victorie clara a Cavalerilor impotriva celor de la Blazers si cu primul pronostic verde bifat. Astazi ne axam atentia tot pe  meciul acestora, insa vom privi din perspectiva lui Kyrie Irving (are o revansa de luat in fata lui LeBron James in continuare) si vrea sa arate orasului ca plecarea lui Isaiah Thomas poate fi usor uitata.

Boston Celtics(30-10) Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers (25-12)Cleveland Cavaliers

(Cel mai recent meci direct: 99-102)

  • In debutul sezonului, am plasat un pariu antepost, cum ca, Kyrie Irving va fi jucatorul cheie al celor de la Boston Celtics si va reusi o medie de peste 32.5 in privinta tuturor capitolelor importante. Momentan ne situam deasupra respectivei linii (a fost dusa mult in jos de meciul in care „Uncle Drew” s-a accidentat si a jucat doar 2 minute), iar perspectivele arata bine in continuare. Puteti vedea articolul respectiv aici.
  • Cu 2 zile pline de odihna si cu gandul inca de la debutul sezonului la revansa, Kyrie Irving este nerabdator in privinta meciului cu fostii sai colegi din Cleveland. Isaiah Thomas probabil ca nu va juca in aceasta seara conform spuselor antrenorului, insa chiar si asa, va fi un meci cu mare incarcatura emotionala de ambele parti. In primul meci al sezonului in care aceste doua partide s-au intalnit, Irving a jucat 39 de minute, a inscris 22 de puncte, oferit 10 pase decisive si a avut 4 recuperari, performanta ce ne-ar fi de ajuns pentru un nou pronostic castigator!

Kyrie Irving

Pronostic: Kyrie Irving over 34.0 puncte, recuperari, pase decisive @ 1.87 la Betano

Statistica NBA 2018: 1W – 0V – 0L