Ponturi NBA - Este momentul ca Oklahoma City Thunder sa-si revina


Trio-ul din OKC nu functioneaza la nivelul asteptarilor

Sursa foto: www.okc.com

Se petrec enorm de multe evenimente in NBA – unele echipe se destrama (Clippers & Grizzlies), pe cand altele incep sa treaca de la statutul de „surpriza” la cel de „certitudine”. Momentan, Oklahoma City Thunder nu este pe nicaieri in aceste clasificari, iar astazi Russell, PG si Melo au de demonstrat ca pot castiga cu usurinta un meci in deplasare impotriva unei echipe slabe.

Orlando Magic(8-13) Orlando Magic vs Oklahoma City Thunder (8-11)Oklahoma City Thunder

  • Ambele echipe au debutat promitator in acest sezon si ambele si-au dezamagit fanii cu prisosinta pana la ora acestui meci. Magic dupa cum preconizam saptamanile trecute, s-a „racit” si a venit o serie cu 9 infrangeri consecutive. Ciudat este faptul ca seria proasta nu se datoreaza accidentarilor, intrucat singurul jucator lipsa pentru gruparea din Orlando este Rookie-ul Jonathan Isaac, care oricum nu prindea multe minute.
  • De partea cealalta, Oklahoma City Thunder, cu Russell Westbrook, Paul George si Carmelo Anthony in componenta lotului – 3 nume extrem de sonore in peisajul NBA, nu au reusit sa mai castige un meci in deplasare de aproape o luna (ultima victorie a fost in 31 decembrie in Milwaukee). Russ & co. trebuie sa se redreseze si sa inceapa sa castige meciurile acestea usoare pentru a se pozitiona favorabil in vederea playoff-ului.

 

Oklahoma City Thunder

Pronostic: Oklahoma City Thunder -3.5 AH @ 1.70 la Sportingbet

Statistica luna octombrie: 11W – 1V – 6L

Statistica NFL: 1W – 0V – 0L

Statistica Formula 1: 2W – 0V – 0L