Ponturi NBA - Damian Lillard este fata in fata cu cel mai greu meci din cariera - 19-04-2018


Seara cruciala pentru mai multe echipe din playoff 

Sursa foto: www.nba.com

„Regele” si-a redus la tacere toti comentatorii dupa performanta din Game 2, iar Cleveland vor pleca spre Indy cu gandul la cel putin o partida castigata. Trecand catre meciurile de astazi, orice mi-ai fi spus dupa ce Warriors au batut cu 2-0 (diferenta totala de 36 de puncte dupa doua meciuri), ti-as fi spus ca Dubs bat 4-0 linistit. Chiar nu stiu cum vor reactiona jucatorii ambelor echipe in urma vestii foarte triste legate de decesul sotiei lui Gregg Popovich (condoleante lui si familiei!) si prefer sa evit acest meci (Kevin Durant a ramas masca cand a auzit prima data stirea in timpul unui interviu live). Prefer sa ma axez pe o unica partida astazi, una in care echipa vizitatoare are o singura optiune viabila – victoria.

New Orleans Pelicans(#6) New Orleans Pelicans vs Portland Trail Blazers (#3)Portland Trail Blazers

(Rezultat seriei momentan: 2-0)

  • Jrue Holiday a revenit la forma de All-Star ce-l caracteriza dinaintea accidentari suferite acum cativa ani la picior, Rajon Rondo a intrat in „playoff mode” (Rondo drept Point Guard la o echipa care este underdog are record de 4-0 in post-sezon), iar Anthony Davis continua sa puna pe tabela niste cifre fenomenale, care incep sa devina constante pentru el. Am inteles din surse apropiate faptul ca DeMarcus Cousins si-a intensificat recuperarea si exista o posibilitate ca acesta sa revina pe parchet in cazul in care Pelicans ajung in finala de conferinta fara el (mici sanse totusi, parerea mea).

„Putin frustrat,” a declarat Lillard. „Pur si simplu ma astept la mai multe de la mine. Cand intri in playoff, stii faptul ca echipele sunt la concentratie maxima si vor incerca mereu sa-ti impiedice jocul. Trebuie sa acord credit celor de la Pelicans pentru executarea perfecta a planului lor de joc. … Dar ceea ce trebuie schimbat este jocul, care imperativ trebuie sa devina unul mai bun. Atat de simplu!”

  • Apararea celor de la Pelicans a reusit sa-i tina pe Lillard si pe C.J. McCollum la un total combinat de doar 29 Field Goals in cele doua partide disputate pana in acest moment. Inteleg faptul ca o partida sau doua acestia pot fi stopati, insa Lillard nu are cum sa aiba mai multe seri consecutive cu sub 30% reusite. In medie in acest sezon, Dame „Dolla” Lillard are o medie de 26.9 puncte inscrise, 6.6 pase decisive, 5.9 recuperari, iar astazi daca este nevoie ca el sa joace 48 de minute pentru ca Blazers sa castige o partida, o va face!

Miza 1: 9/10 unitati

Miza 2: 7.5/10 unitati

Pronostic 1: Damian Lillard over 37.5 puncte, recuperari, pase decisive

Cota 1.87 la Betano

Pronostic 2: Rajon Rondo over 24.5 puncte, recuperari, pase decisive

Cota 1.87 la Betano

Statistica: 35W – 0V – 19L
Profit: +65,15 unitati
Procentaj reusita: 64.81%
Media cotelor castigate: 1.814
Media cotelor pierdute: 1.755