Ponturi NBA - Dallas Mavericks merg drept prada sigura in Charlotte


Hornets sunt echipa mult mai odihnita in aceasta partida

Sursa foto: www.nba.com

Seara trecuta am trecut fara emotii peste meciul din Chesapeake Arena, cu o tolba de puncte marcate de Napier si McCollum, cum am prezis. Astazi ne indreptam atentia catre disputa din Carolina de Nord, acolo unde Dallas Mavericks au munca foarte grea si unde probabil vor pierde din prospetime in partea secunda.

Charlotte Hornets(15-23) Charlotte Hornets vs Dallas Mavericks (14-28)Dallas Mavericks

  • Pe o lista in care oboseala echipelor care intra intr-un meci este notata de la 1 la 10, astazi cei de la Dallas Mavericks intra cu nota 10 in ceea ce priveste acest aspect (cea mai mare nota inregistrata pana acum in acest sezon de NBA)! Acesta este a 3-a partida pentru Mavs in ultimele 4 zile si a 5-a in ultimele 8. Daca nu era indeajuns, echipa din Dallas e in postura de back-to-back dupa meciul din Orlando de seara trecuta si a trebuit sa strabata peste 1400 de kilometri cu avionul pentru partida de astazi.
  • Daca inca nu v-am convins ca Charlotte Hornets ar trebui sa castige fara niciun pic de emotie aceasta partida, trebuie sa va anunt ca acestia au avut nu mai putin de 4 zile de odihna, implicit de pregatire pentru meciul cu echipa legendarului Nowitzki. Hornets sunt pe un trend ascendent, cu 3 din 4 victorii convingatoare in ultimele partide (dupa cum v-am vorbit si in precedentul articol de la meciul cu Lakers) si ma astept sa plimbe din nou mingea pe la toata lumea si sa aiba toti titularii in double digits din nou.

Dallas Mavericks

Pronostic: Charlotte Hornets -5.5 AH @ 1.75 la Betano

Statistica NBA 2018: 4W – 0V – 2L