Ponturi NBA - Continua asaltul ofensiv al celor de la Minnesota Timberwolves? - 23-04-2018


Pelicans sunt singura echipa care au castigat 4-0 in prima runda 

Sursa foto: www.nba.com

Cat de ciudat v-ati fi uitat la o persoana care v-ar fi spus ca trupa din New Orleans va fi singura din prima runda care va scoate „maturile”? Golden State a pierdut seara trecuta, Rockets au pierdut intr-o maniera clara in meciul 3, Cavaliers deabea au supravietuit deplasarilor din Indy, iar Raptors au fost dominati in Washington.

Minnesota Timberwolves(#8) Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets (#1)Houston Rockets

(Rezultatul momentan al seriei: 1-2)

  • Karl Anthony Towns si Jimmy Butler s-au trezit la viata in Minnesota si au dominat partida 3 de la un capat la altul, dandu-le 0 sperante de revenire in meci celor de la Houston Rockets. In aceasta seara ma astept ca echipa lui Mike D’Antoni sa vina pe parchet mai pregatita de agresivitatea celor de la Timberwolves. Chris Paul a fost destul de ineficient in partidele 1 si 3, insa ma astept ca astazi sa joace mai mult de 30 de minute si sa contribuie la un nou joc bun facut de James Harden (28.3 puncte, 7.3 pase decisive si 5 recuperari sunt mediile lui James impotriva celor de la Minnesota Timberwolves).
  • In ceea ce priveste aruncarile de 3 puncte, Wolves erau echipa de pe pozitia 30 (din 32) din NBA la acest capitol. Acestia au concretizat ca impotriva celor de la Rockets, care sunt cea mai buna echipa cand vine vorba de astfel de aruncari, nu trebuie sa se sfiasca si trebuie sa inscrie mai mult de 6 astfel de aruncari (Game 1). Au izbutit acest lucru in ultima partida, in care au reusit nu mai putin de 15 astfel de aruncari si le-au oferit batai de cap serioase campionilor Vestului in sezonul regulat.

Miza 1: 8.5/10 unitati

Miza 2: 7/10 unitati

Pronostic 1: James Harden over 43.5 puncte, pase decisive si recuperari 

Cota 1.87 la Betano

Pronostic 2: Minnesota Timberwolves over 8.0 aruncari de 3 puncte reusite

Cota 1.87 la Betano

Imagini pentru okc vs utah jazz

  • Russell Westbrook probabil ca a avut una din cele mai slabe seri ale sale in post-sezonul din NBA, o noapte cu siguranta de uitat. Ricky Rubio si-a inregistrat primul sau Triple Double intr-un post-sezon si contrar asteptarilor, si-a dominat adversarul pe pozitia de Point Guard. Astazi conform spuselor MVP-ului in exercitiu, Rubio nu va mai avea deloc o viata usoara, intrucat Brodie spune ca nu-i va mai permite nici macar jumate din cat a realizat in Game 3. Ramane de vazut, insa ma astept ca Thunder sa se intoarca in Chesapeake Arena la egalitate cu Jazz.

Miza: 7.5/10 unitati

Pronostic: Oklahoma City Thunder +7.5

Cota 1.67 la Unibet

Statistica: 38W – 0V – 22L
Profit: +60,135 unitati
Procentaj reusita: 63.33%
Media cotelor castigate: 1.807
Media cotelor pierdute: 1.787