Ponturi NBA - Cleveland Cavaliers vor sa inceapa 2018 in forta


Isi va spune odihna cuvantul in aceasta partida?

Sursa foto: www.nba.com

Am intrat in noul an cu un tonus foarte bun si profit in noaptea de Revelion cu pariurile pe NFL si speram sa o tinem tot asa. Astazi nu avem o gama foarte larga de meciuri din NBA, insa ne atrage atentia match-up-ul din Quicken Loans, acolo unde Portland Trail Blazers se va afla in fata unei misiuni dificile.

Cleveland Cavaliers(24-12) Cleveland Cavaliers vs Portland Trail Blazers (19-17)Portland Trail Blazers

(Cel mai recent meci direct: 86-102)

  • Meciul din seara aceasta poate reprezenta un punct de cotitura pentru gruparea din Ohio condusa de LeBron James, intrucat Isaiah Thomas (va juca din postura de rezerva) va pasi pentru prima data pe parchetul de la Quicken Loans in tricoul celor de la Cavaliers dupa lunga sa accidentare. De partea cealalta, Damian Lillard este dat drept „probable” pentru partida din seara aceasta si vom avea un meci pe cinste in privinta superstarurilor din arena.
  • Principala „arma” a echipei din Cleveland este odihna. Daca acestia vin relaxati si odihniti dupa trecerea dintre ani (2 zile de pregatire), echipa din Portland a jucat 3 partide in ultimele 4 nopti si se afla si in postura de back-to-back. Acestia au jucat aseara un meci cu prelungiri castigat foarte chinuit impotriva celor de la Chicago Bulls si cu siguranta calatoria prin Conferinta de Est (Hawks,Bulls si acum Cavaliers) nu le-a priit foarte tare.
  • In concluzie, consider ca vom vedea un meci dominat cap-coada de Cavaliers, care il vor integra si pe Isaiah Thomas si vor castiga la pas partida impotriva celor de la Blazers (cu sau fara Lillard integralist).

Cleveland Cavaliers

Pronostic: Cleveland Cavaliers -5.5 AH @ 1.60 la Betano