Kevin Durant a avut un meci legendar in Cleveland

Daca dupa primele doua meciuri se spunea ca acest titlu este decis si ca, Stephen Curry va "fugi acasa" cu el, eu dezminteam acest lucru, iar acum am toata statistica de partea mea sa ma ajute. Consider ca, Kevin Durant a devenit principalul favorit sa ridice acest trofeu aproape din toate punctele de vedere si doar o performanta uriasa din partea lui Steph ar mai putea schimba ceva (si eventual seria sa avanseze catre meciul 5 sau chiar 6).
3654
NBA Finals MVP
June 09,2018
4:00 AM

Cleveland Cavaliers(#2) Cleveland Cavaliers vs  Golden State Warriors (#4)Golden State Warriors

(Scor actual al seriei: 0-3)

In ceea ce priveste deznodamantul acestei finale NBA, in opinia mea, mai rama doar 3 intrebari la care nu avem raspuns – 1.Se termina seria in 4 sau in 5 meciuri ? 2.Pierde iarasi Stephen Curry titlul de Finals MVP ? si 3.Unde va pleca LeBron in vara? Imi propun sa raspund (in viziunea mea) la cea de-a doua intrebare in acest articol.


NBA Finals MVP:Kevin Durant

  • In sezonul 2014-2015, Stephen Curry a avut o forma extraordinara in sezonul regulat si pe parcursul playoff-ului, insa Andre Iguodala a reusit sa-i fure titlul de Finals MVP, cu statistici asemanatoare (Curry a avut mai multe puncte inscrise). In 2016 stim cu totii ce s-a intamplat (magia lui LeBron James), iar anul trecut, nimeni nu s-a putut apropia de performantele lui Kevin Durant in finala NBA. Vom revedea o finala in oglina, la fel ca si anul trecut din punct de vedere al ambelor deznodamanturi (castigatoarea NBA si castigatorul Finals MVP)? Eu unul sunt de parere ca da.

Kevin Durant vs Stephen Curry:Kevin Durant

  • Kevin Durant – 31.67 puncte inscrise, 10.3 recuperari , 6.7 pase decisive, 1.7 capace, 0.7 interceptii. Toate acestea sunt mediile lui KD pe partida. In ceea ce priveste eficienta, pe aruncare acesta are un procent incredibil de 55.9% la aruncari, iar de la linia de 3 puncte, are nu mai putin de 47.4% eficienta!
  • Stephen Curry – 24.3 puncte inscrise, 6 recuperari, 7.7 pase decisive, 0 capace, 1.0 interceptii. Meciul 3 din Quicken Loans s-ar putea sa-l bantuie foarte indelung pe Steph. In ceea ce priveste eficienta, la aruncari are o medie de 38.5%, iar din spatele semicercului are 39.5%.
  • Cifrele vorbesc de la sine. Cota pentru acest pariu este una foarte ridicata la Betano (la alte case de pariuri – Betfair sau cele din strainatate, cota ajunge chiar si la 1.40 sau mai jos). Va sugerez sa va grabiti pentru a prinde inca cea mai buna cota!
    Kevin Durant

Miza: 9.5/10

Pronostic Valur - Sheriff Tiraspol

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul