Ponturi NBA - Cele mai in forma echipe din NBA se infrunta in Portland - 20-03-2018


Ultimul meci direct din Moda Center a fost unul de pomina

Sursa foto: www.nba.com

Seara trecuta partida din Quicken Loans si cea din Florida ne-a bifat toate pronosticurile pana in acel punct. Meciul din AT&T Center a fost unul extrem de anost si oribil din perspectiva unui spectator neutru, insa chiar si acolo am reusit sa bifam pronosticul referitor la LaMarcus Aldridge. In concluzie am incheiat seara cu 4/6 si astazi ne indreptam atentia spre meciul asteptat de ceva vreme de toata lumea.

Portland Trail Blazers(44-26) Portland Trail Blazers vs Houston Rockets (56-14) Houston Rockets

(Cea mai recenta intalnire directa: 112-121)

  • Consider ca este destul de „sigur” sa presupunem ca Houston Rockets sunt campionii Vestului in sezonul regulat considerand situatia din lotul celor de la Golden State Warriors. Unele echipe in postura lor obisnuiesc sa reduca ritmul, insa sunt convins ca James Harden & co. nu o vor face, deoarece isi doresc cu adevarat sa termine in forta acest sezon extraordinar al lor si deoarece trebuie sa fie 100% siguri de „home court advantage” pana si intr-o potentiala finala de NBA (Toronto Raptors fiind singuri care ar fi capabili sa pericliteze asta, dar sanse foarte scazute).
  • De partea cealalta, poate ca daca accidentarile i-ar fi lovit mai repede pe cei de la Dubs, Blazers ar fi putut profita si termina chiar pe pozitia #2. Chiar si asa, daca reusesc ca in playoff sa translateze forma de moment (13 victorii consecutive si 18 victorii pe teren propriu in ultimele partide 19 jucate in Moda Center), acestia vor fi o echipa aproape imposibil de eliminat in primele runde. Damian Lillard pare la apogeul carierei (evident ca mai poate exista o ascensiune si mai impresionanta in sezoanele urmatoare), iar toti coechipierii sai sunt motivati de acesta si se ridica la nivelul asteptarilor sale.
  • Portland inscrie in medie 106.89 puncte pe meci in ceea ce priveste disputele jucate acasa, insa in conformitate cu calitatile ofenive (si mai putin defensive 🙂 ) ale ambelor echipe, sunt de parere ca astazi vom asista la un nou spectacol ofensiv de 220+ puncte (cum am vazut si in celelalte doua dispute din sezonul actual). In privinta lui C.J. McCollum, acesta este inca tanar si are un potential urias, insa iasa la rampa de fiecare data in disputele cu miza (recent Warriors, Clippers, Cavaliers). Impotriva celor de la Rockets are o medie de 26.0 puncte pe meci, 4.0 recuperari si 4.0 pase decisive, iar astazi prevad o noapte fructuoasa pentru el.

Miza 1: 8/10 unitati

Miza 2: 8.5/10 unitati

Pronostic 1: Portland Trail Blazers over 105.5 puncte

Cota 1.86 la Unibet

Pronostic 1: C.J. McCollum over 29.5 puncte, recuperari, pase decisive

Cota 1.87 la Betano