Ponturi NBA - Cavalerii sunt neinvinsi in meciurile cu Philly de foarte mult timp - 01-03-2018


Isi va continua LeBron James dominatia exercitata impotriva 76ers? 

Sursa foto: www.nba.com

In seara aceasta avem foarte putine meciuri in NBA si prefer sa ma rezum la unul singur. Acela este partida din „The Land”, dintre Cavalerii lui LeBron James si Philly, condusa din teren de Joel Embiid si Ben Simmons. Va fi cu siguranta o partida foarte interesanta de urmarit, din care triumfatoare consider ca va iesi echipa gazda.

Cleveland Cavaliers(36-24) Cleveland Cavaliers vs Philadelphia 76ers (32-27)Philadelphia 76ers

(Cel mai recent meci direct: 105-98)

  • Cleveland Cavaliers momentan par sa se zbata pentru ultimul loc de pe podiumul Conferintei de Est. Acestia se afla la o distanta destul de considerabila de Boston Celtics si Toronto Raptors, insa cu siguranta nu vor sa fie depasiti de Wizards sau orice alta echipa. Achizitiile facute de Dan Gilbert inainte de All-Star (Rodney Hood, George Hill, Larry Nance Jr. si Jordan Clarkson) cu siguranta au adus un mare plus echipei si au aratat asta in meciurile in care chiar au reusit sa se mobilizeze.
  • Istoria recenta este cea care ma mobilizeaza cel mai tare catre acest pariu. LeBron James de fiecare data a dat ce a avut mai bun in partidele impotriva Philadelphiei (cele 3 panouri de „curtare” a „Regelui” pentru sezonul urmator in Philly nu sunt chiar degeaba) si ma astept ca aceasta traditie sa continue. In ultimele 10 intalniri directe, Cleveland au reusit sa se impuna de fiecare data.
  • Mai presus, in fiecare din ultimele 8 intalniri in Ohio, tot Cavs au reusit cumva sa gaseasca drumul spre victorie. Daca James & co. vor fi cu motoarele la turatie maxima din punct de vedere ofensiv, este greu de crezut ca Philly, cu un record execrabil in meciurile din deplasare, va reusi sa faca fata.

Miza: 7.5/10 unitati

Pronostic: Cleveland Cavaliers -3.5

Cota 1.97 la Betano

Statistica: 36W – 0V – 28L
Profit: +22,875 unitati
Procentaj reusita: 56.25%
Media cotelor castigate: 1.853
Media cotelor pierdute: 1.872