Va erupe H-Town in noaptea aceasta?

Din 1979 nu s-a mai intamplat ca ambele finale de conferinta sa mearga in decisiv. Aseara am urmarit "maretia" lui LeBron James, iar astazi este un moment important pentru dinastia celor de la Warriors sau pentru cariera individuala a lui James Harden. Orice deznodamant am avea in partida din Houston, cineva va trebui sa se regrupeze pentru sezonul urmator, iar ceilalti vor trebui sa se alinieze pentru a da piept cu "Regele" in cea de-a 8-a sa finala de NBA consecutiva.
Houston Rockets vs Golden State Warriors
Houston Rockets vs Golden State Warriors
May 29,2018
4:00 AM

Intro:

  • In aceasta vara, dupa aducerea lui Chris Paul, cei de la Houston Rockets erau in pre-sezon in Bahamas, iar antrenorul lor, Mike D’Antoni le-a propus urmatorul scenariu – „Sa avem parte de un Game 7 acasa, in Toyota Center impotriva celor de la Golden State Warriors in finala de Conferinta”. Acesta si-a intrebat fiecare jucator daca la inceputul sezonului „ar semna” pentru un astfel de scenariu si daca ar dori sa se afle in situatia respectiva.

Houston Rockets(#1) Houston Rockets vs Golden State Warriors (#2)Golden State Warriors

(Scor actual al seriei: 3-3)

  • Poate ca D’Antoni este avocatul diavolului si chiar printr-o magie a adus Houston exact in scenariul mentionat mai sus. James Harden, la conferinta de presa de dupa infrangerea din Oracle, a mentionat exact acest lucru si a specificat ca el era printre cei mai entuziasmati si dornici sa „participe” la scenariul propus de Mike D’Antoni. Acestea fiind spuse, cu sau fara Chris Paul in teren (probabil fara), Harden trebuie sa arate de ce este MVP-ul ligii din sezonul regulat (chiar daca va pierde meciul in cele din urma, nu are voie sa-si lase echipa balta in sfertul 4).
  • Faptul ca bookmakerii ii vad asa uriasi favoriti pe Warriors ma sperie putin, sincer, din perspectiva unui fan Dubs. Totusi, cu sau fara CP3, Warriors sunt evident potenti de o victorie in fata unui intreg oras care-i va sustine in seara aceasta. James Harden a avut in meciul trecut (in care CP3 nu a jucat, iar Eric Gordon a disparut in repriza secunda) – 30 de puncte, 9 pase decisive si 7 recuperari. Ma astept ca el sa mearga mai des la linia de libere astazi, sa arunce mai mult de la 3 puncte si sa fie mai agresiv in ceea ce priveste assisturile!

Miza: 8.5/10

Pronostic Valur - Sheriff Tiraspol

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul