Reuseste "Regele" sa sparga noi recorduri?

In seara aceasta, niciun fan al sportului de pe acest mapamond nu ar trebui sa rateze partida decisiva ce se va disputa in Massachusetts, in TD Garden. LeBron James are lupta cu istoria si daca va fi nevoie, va sta pe parchet chiar toate cele 48 de minute pentru a se asigura ca va fi prezent in cea de-a 8-a finala consecutiva de NBA.
Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers
Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers
May 28,2018
3:30 AM

Boston Celtics(#2) Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers (#4)Cleveland Cavaliers

(Scor actual al seriei: 3-3)

  • Cand vine vorba de „Game 7”, LeBron James este cel mai letal jucator din istoria NBA-ului. Acesta de-alungul timpului a inscris in medie 34.9 puncte in aceste partide eliminatorii si pline de tensiune. Statistica indica covarsitor catre o victorie a celor de la Boston Celtics, insa omul care a dat toate recordurile si statisticile de genul peste cap este chiar „Regele” din Cleveland (sa nu uitam revenirea de la 3-1 in finala din 2016). Boston Celtics au un record de 10-0 acasa sezonul acesta in playoff, au un record de 37-0 in post-sezon atunci cand castiga primele 2 partide din serie, iar echipele gazda castiga 80% din astfel de partide decisive in NBA.
  • Indiferent de ce se va intampla in noaptea aceasta, LeBron James si-a castigat de mult timp respectul meu si va ramane intotdeauna unul din cei mai buni jucatori care au pus piciorul pe parchetul din NBA. Accidentarea lui Kevin Love (se afla sub protocol de contuzie si nu va juca astazi in Boston) consider ca va produce un efect benefic in randul jucatorilor de la Cavs si se vor dedica mai mult victoriei. Faptul ca, Cleveland si-au pierdut al doilea cel mai bun marcator repede in meciul 6, l-a facut pe James sa arunce de nu mai putin de 33 de ori la cos, alaturi de 11 aruncari libere si sa inscrie 46 de puncte. Ma astept la o performanta asemanatoare astazi, in care daca va fi nevoit, sa strige din nou „Nu voi iesi de pe teren, joc toate cele 48 de minute!”.

Miza 1: 9/10

Miza 2: 7.5/10

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul