Houston, avem o problema

Toyota Center va gazdui meciul 5 din finala Conferintei de Vest si ma astept la o desfasurare de evenimente in care Golden State Warriors sa fie la carma partidei. Steve Kerr cu siguranta a avut cateva cuvinte de spus dupa ultimul sfert din Game 4 si ma astept ca acestea sa rezoneze pe parchet in seara asta prin jucatorii sai.
Houston Rockets vs Golden State Warriors
Houston Rockets vs Golden State Warriors
May 25,2018
4:00 AM

Houston Rockets(#1) Houston Rockets vs Golden State Warriors (#2)Golden State Warriors

(Scor actual al seriei: 2-2)

  • Admit inca din debutul acestui articol ca sunt sunt fan #DubNation, insa consider ca nu e vorba de subiectivism in pronosticul meu din seara aceasta. De multe ori am pariat impotriva celor de la Warriors si de foarte multe ori am anticipat urcusurile si coborasurile lor ca o echipa. Sa trecem la partida din seara aceasta.
  • Daca ne uitam peste scorurile inregistrate pana acum in aceasta serie, pare ca nu regasim nicio coerenta. Warriors le-au aplicat o infrangere umilitoare in meciul 3 celor de la Rockets (41 de puncte!!), insa cumva, Houston, in ultimul meci, au reusit sa-i faca pe GSW sa inscrie doar 12 puncte in ultimul sfert (personal, daca asta nu e motivatie pentru meciul 5, nu stiu ce este) si au avut o revenire senzationala, provocandu-i adevarate dureri de cap lui Steve Kerr.
  • In ceea ce priveste accidentarile de la Golden State Warriors, Kerr a declarat ca Thompson nu este un motiv de ingrijorare, cel mai mare semn de intrebare ramanand Andre Iguodala. Cu sau fara Iggy, ma astept ca Durant si Steph sa fie super focusati si motivati inca din primul minut al jocului si sa avem parte de un meci asemenator finalei de Conferinta de acum 2 ani intre aceste echipe!

Houston Rockets vs Golden State Warriors

Miza: 8/10

Pronostic Valur - Sheriff Tiraspol

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul