Reusesc "Verzii" sa opreasca tavalugul "Cavalerilor"?

Brad Stevens a afirmat ca "mai bine de atat" nu se poate la momentul actual si ca astfel de serii iti doresti in momentul in care devii antrenor. Ma astept ca ambele echipe sa fie super motivate in seara aceasta. Exista posibilitatea mai multor scenarii pentru meciurile ramase din aceasta serie. In mod evident, cei de la Boston Celtics viseaza la un deznodamant asemanator cu cel din seria cu Milwaukee Bucks, dar se va realiza oare dorinta lor?
Boston Celtics - Cleveland Cavaliers
Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers
May 24,2018
3:30 AM

Boston Celtics(#2) Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers (#4)Cleveland Cavaliers

(Scor actual al seriei: 2-2)

  • In deschidere, as vrea doar ca toata lumea sa constientizeze faptul ca primele meciuri din Boston nu vor semana deloc cu cel din seara aceasta. Partidele 3 si 4 castigate de Cavaliers nu s-au datorat doar avantajului terenului propriu, ci si ajustarilor tactice. Tyronn Lue a vazut ce nu a mers in primele partide si l-a introdus de atunci pe Tristan Thompson, care a facut o slujba minunata blocandu-l pe Al Horford.
  • Celtics au un record de 9-0 acasa, insa acest lucru s-ar putea schimba fie astazi, fie intr-un potential Game 7 (se stie cat de letal este LeBron James cand vine vorba de meci decisiv si nu i-as vedea bine intr-un astfel de meci).  Vom vedea cu siguranta o partida mult mai buna facuta de „Verzi”, jucatorii lor motivandu-se mult mai bine in TD Garden. Acasa, acestia au in acest post-sezon o medie de peste 110.11 puncte inscrise pe partida, iar intr-un singur meci din cele 9 nu au reusit sa atinga borna de 100 de puncte!

Miza: 8.5/10

Pronostic Valur - Sheriff Tiraspol

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul