Isi ridica jocul Chris Paul si James Harden?

Semnificatia meciului 4 este poate una la fel de importanta precum semnificatia unui meci 7. Cei de la Houston Rockets ar avea o misiune imposibila in a intoarce un deficit de 3-1 impotriva celor de la Golden State Warriors. Tocmai pentru ca acest lucru sa se intample, astazi ma astept ca James Harden si Chris Paul sa lase totul pe teren si sa joace la fel ca si in Game 2.
Golden State Warriors vs Houston Rockets
Golden State Warriors vs Houston Rockets
May 23,2018
4 AM

Golden State Warriors(#2) Golden State Warriors vs Houston Rockets (#1)Houston Rockets

(Scor actual al seriei: 2-1)

Ultimul meci dintre aceste doua echipe a avut de toate. Golden State Warriors au inregistrat cea mai categorica victorie din istoria post-sezonului, pe cand cei de la Houston Rockets au consemnat cea mai umilitoare infrangere din istorie in post-sezon. Astazi fie vom avea de-a face cu o rabufnire de orgoliu din partea lui CP3 si Harden, fie Steph Curry & co. vor trimite aceasta serie „la culcare”.

Golden State Warriors vs Houston Rockets

James Harden & Chris Paul

  • Este inadmisibil sa speri la o victorie in Oracle Arena cand Stephen Curry inscrie de unul singur mai multe puncte intr-un meci decat ambii tai cei mai buni jucatori. James Harden si Chris Paul au combinat pentru doar 33 de puncte (20,respectiv 13) si au inregistrat de asemenea cel mai mare numar de turnover-uri pe faza ofensiva pentru Houston Rockets in acest post-sezon.
  • Chris Paul trebuie sa-si regaseasca forma si agresivitatea din seria cu Utah, cand a reusit sa inscrie nu mai putin de 41 de puncte impotriva celei mai bune aparari din liga. De partea cealalta, James Harden are nevoie sa-si gaseasca lovitura inca din primul minut al meciului si sa se impuna drept un adevarat lider in teren pentru Rockets. Faptul ca Andre Iguodala s-a accidentat si probabil va lipsi in seara aceasta ar trebui sa fie un lucru foarte pozitiv pentru gruparea lui Mike D’Antoni.

Miza 1: 8/10

Miza 2: 7.5/10

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul