Vedem o noua victorie facila a Cavalerilor?

Dupa cum anticipam, meciul 3 din Quicken Loans Arena a adus o alta fata a celor de la Cleveland Cavaliers. J.R. Smith si Kyle Korver s-au ridicat la nivelul asteptarilor, la fel ca si ceilalti jucatori din jurul lui LeBron James si Kevin Love. Astazi totusi ma astept ca Brad Stevens sa gaseasca un remediu si meciul sa fie unul mult mai strans, iar James & Love sa fie nevoiti sa puna osul la bataie.
Cleveland Cavaliers vs Boston Celtics
Cleveland Cavaliers vs Boston Celtics
May 22,2018
3:30 AM

Cleveland Cavaliers(#4) Cleveland Cavaliers vs Boston Celtics (#2)Boston Celtics

(Scor actual al seriei: 1-2)

Celor de la Boston Celtics nu le prieste in deplasare in acest post-sezon, recordul lor dupa Game 3 indicand (1-6). Brad Stevens va trebui sa munceasca destul de tare pentru a-i putea opri pe „Cavalerii” lui LeBron James sa nu egaleze seria la 2 in seara aceasta, in special avand in vedere performanta slaba care este posibil sa-i fi demoralizat pe baietii sai. Personal ma astept ca James & co. sa aiba o noua misiune facila si sa conduca meciul inca de la inceputul partied.

Kevin Love Cleveland Cavaliers vs Boston Celtics
  • Pe parcursul acestui playoff, Love nu a stralucit tot timpul si cu siguranta nu a aratat ca al doilea superstar din Cleveland, ci mai degraba ca un role player in anumite momente cheie. A jucat mereu mai bine in Quicken Loans Arena si ma astept ca astazi sa aiba mai mult de 12 aruncari catre cosul celor de la Celtics (cate a avut in Game 3).
LeBron James Cleveland Cavaliers vs Boston Celtics
  • Despre foarte putini jucatori putem sa spune ca atunci cand inscriu 27 de puncte au avut un meci „slab”. Acesta nu a trebuit sa faca prea multe, intrucat coechipierii sai au fost „hot” inca de la inceput si a avut doar 12 aruncari la cos + 8 reusite din 10 de la linia de libere.
  • Astazi ma astept totusi sa fie nevoit sa munceasca mai mult pentru o victorie care sa faca Game 5-ul din Boston unul extreme de palpitant. In acest playoff, James inscrie in medie 32.35 puncte pe meci si ma astept sa-si continue seria.

Miza: 8.5/10

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul