Va primi ajutor LeBron James in seara aceasta?

Dupa infrangerile usturatoare din TD Garden (acolo unde Boston Celtics au un record de 9-0 in acest post-sezon), echipa lui Tyronn Lue a avut destul timp sa se regrupeze. In vestiarul celor de la Cleveland Cavaliers in ultimul antrenament, mentalitatea tuturor a fost sa trateze acest Game 3 precum un adevarat Game 7 si ma astept ca acest lucru sa fie transpus si in teren. Quicken Loans Arena a mai asistat la miracole in ultima perioada si imi vine foarte greu sa cred ca LeBron James si Kevin Love se vor lasa infranti in finala Conferintei Estului fara o adevarata rafuiala.
Cleveland Cavaliers vs Boston Celtics
May 20,2018
3:30

Cleveland Cavaliers(#4) Cleveland Cavaliers vs Boston Celtics (#2)Boston Celtics

Brad Stevens a facut prin rigurizoitatea sa tehnica si prin viziunea asupra jocului din Boston Celtics o echipa de temut. Este si mai impresionant acest aspect avand in vedere ca „Verzii” s-au prezentat pe parcursul acestui intreg playoff fara cele 2 superstaruri din lotul lor (Kyrie Irving si Gordon Hayward). Greul deabea acum incepe, intrucat Celtics au un record de doar 1-4 in deplasare in acest post-sezon.

Kevin LoveKevin LoveCleveland Cavaliers vs Boston Celtics

  • La finalul primului meci din TD Garden, pierdut de Celtics la umilitorul scor de 108-83, Kevin Love a declarat imediat dupa, „la cald”, faptul ca el, alaturi de ceilalti colegi ai sai, trebuie sa tureze motoarele mai tare si sa sprijine mai mult efortul „Regelui” de a ajunge in a 8-a finala NBA consecutiva.
  • Acesta s-a tinut oarecum de cuvant in Game 2 si a inscris 22 de puncte in 35 de minute de joc, alaturi de 15 recuperari si 2 pase decisive. Din semnele date de tabara celor de la Cavaliers, am putea avea o partida in care mingea va ajunge foarte mult pe la fostul jucator al celor de la Timberwolves. La ora actuala, Love are 23 de recuperari in serie, cu 6 mai multe decat James si 5 mai multe decat Thristan Thompson.

Miza 1: 8.5/10

Miza 2: 8/10

Miza 3: 6.5/10

Pronostic Valur - Sheriff Tiraspol

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul