LeBron James are disputa cu istoria

Cleveland Cavaliers au sosit in Boston cu planuri mari dupa ce au reusit sa treaca de Toronto Raptors (echipa ce a terminat pe locul #1 in Conferinta de Vest), insa Brad Stevens si baietii sai le-au bagat bete in roate inca din prima secunda a meciului 1. Dupa primul sfert, Celtics aveau un avantaj de aproape 20 de puncte, iar de acolo, meciul a ramas unul total dezechilibrat. Va reusi LeBron James sa adjudece Game 2 pentru Cavaliers sau se va intoarce in "The Land" condus cu scorul de 2-0?
Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers
Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers
May 16,2018
3:30 AM

LeBron James

LeBron James

  • Inainte de a trece la subiectul „Regele” propun sa discutam putin despre jucatorul cu care acesta se compara si pe care aspira sa-l depaseasca din punct de vedere al impactului si al performantelor in NBA. Este vorba de nimeni altul decat Michael Jordan. Cei de la ESPN, in colaborare cu Netflix, vor realiza o mini-serie de 10 ore despre viata si cariera celui care la ora actuala este considerat de multi „GOAT” – MJ23.
  • Daca LeBron James mai avea nevoie de vreun alt imbold inafara de faptul ca a pierdut Game 1 si trebuie sa se regrupeze pentru Game 2, acesta este acela. Un scenariu similar a fost si in partidele impotriva celor de la Indiana Pacers, atunci cand James dupa ce a pierdut prima partida, a inscris nu mai putin de 46 de puncte (Cavaliers au inscris 100 de puncte in respectiva partida).
  • Kevin Love a fost singurul care a mai miscat ceva in TD Garden astazi si ma astept de la el sa devina un facililtator pentru LeBron astazi. Antrenorul, Lue, a spus ca probabil vor face o modificare in primii 5, urmand sa-l introduca pe Thristan Thompson, un lucru ce ar fi destul de bun pentru James pentru faza defensiva, unde nu ar mai trebui sa-si faca atat de multe griji aparandu-l pe Al Horford.

Miza: 8/10

Pronostic Valur - Sheriff Tiraspol

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul