Cine va castiga batalia pe postul de Point Guard?

Multi ar spune ca adevarata finala din NBA se va juca in aceasta serie. La casele de pariuri, la categoria "Conferinta din care provine castigatoarea NBA", Vestul are 1.20 ca sa-si adjudece trofeul suprem si anul acesta. Prin urmare, oricare echipa dintre Warriors si Rockets ar avansa, ar fi favorite certe impotriva celor de la Celtics/Cavaliers. Intrebarea ramane totusi - Dub Nation sau Beard Nation?
Houston Rockets vs Golden State Warriors
May 15,2018
4 AM

Chris Paul

Chris Paul 

  • In aceasta vara, foarte multa lume critica miscarea facuta de conducerea celor de la Houston Rockets de a-l aduce pe CP3 alaturi de James Harden. La fel de multa lume s-a inselat, intrucat Chris Paul era exact ceea ce „Barbosul” avea nevoie in playoff, un jucator care sa care mingea in momentele in care James are nevoie de odihna si cineva care in sfertul 4 poate sa produca pentru echipa indiferent de intensitatea partidei.
  • In ceea ce-l priveste pe Point Guard-ul celor de la Houston Rockets, se motiveaza de fiecare data cand se prezinta in fata lui Steph & company. Impotriva lor anul acesta are medii de 21.4 puncte inscrise pe meci, 8.7 pase decisive si 8.7 recuperari si ma astept la o noua partida uriasa, precum Game 5 vs Utah Jazz.

Miza 1: 8.5/10

Stephen CurryStephen Curry

  • Singurul jucator din istoria NBA-ului care a fost ales prin vot unanim „Most Valuable Player” s-a intors pe parchet pentru Golden State Warriors impotriva celor de la New Orleans Pelicans, in Game 2, iar acesta nu a dezamagit deloc si si-a aratat forma de odinioara. 
  • Curry, in acest post-sezon are medii de  26.4 puncte incrise pe meci, 4.5 pase decisive si 5.2 recuperari. De asemenea, de la linia de libere, are un procentaj de 100% iar astazi cu siguranta va sta mult mai mult pe teren comparativ cu seria precedenta cu Pelicans.

Miza 2: 7.5/10

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul