Baietii din Philly nu sunt pregatiti de vacanta

Runda secunda a playoff-ului de NBA, contrar obiceiului, a fost una extrem de scurta, toate partidele inafara de cea ramasa sa se dispute astazi, terminandu-se in 4 sau 5 partide. Daca Celtics reusesc sa se impuna, nici meciul Boston Celtics vs Philadelphia 76ers nu va fi cu nimic diferit fata de restul, insa tind sa cred ca vom mai vedea inca un meci in Wells Fargo Center.
Philadelphia 76ers
Boston Celtics - Philadelphia 76ers
May 10,2018
3AM

Boston Celtics(#2) Boston Celtics vs Philadelphia 76ers (#3)Philadelphia 76ers

(Scorul actual al seriei: 3-1)

  • In istoria NBA-ului, echipele care au condus cu scorul de 3-0 in orice moment al unei serii de playoff, 129 din 129 au reusit sa se si califice mai departe. Astfel de statistici arata foarte prost pentru cei de la Philadelphia 76ers, intrucat Celtics in toata istoria, cand au inceput o serie cu scorul de 2-0, s-au calificat de 26 de ori din 26 de incercari. De asemenea, cand 76ers au fost condusi de-alungul unei serii cu 2-0, au pierdut 14 din 14 astfel de partide.
  • Brett Brown, antrenorul din Philly, a reusit cumva sa-si moralizeze baietii si sa-i faca sa creada intr-o astfel de „minune”. T.J. McConnell a fost elementul perturbator pentru Boston Celtics, acesta jucand in premiera titular la 76ers alaturi de Ben Simmons si Joel Embiid. In 39 de minute, acesta a reusit sa inscrie 19 puncte, sa aiba 5 pase decisive si 8 recuperari. Cu ajutorul sau, cei de la 76ers au reusit sa creeze mult mai multe spatii pe parchet si sa-si elibereze oamenii cheie, anihilandu-l Terry Rozier pe faza defensiva in acelasi timp.
  • Astfel de ajustari tactice pot debusola o echipa defensiva precum Boston Celtics, insa ma astept ca Brad Stevens sa fie mai pregatit in seara aceasta in TD Garden. Prevad o partida pe muchie de cutit, in care Joel Embiid va arata de ce este unul din cele mai mari potentiale talente din NBA in momentul de fata si vom putea asista mai apoi la un potential Game 7 inapoi in Boston (dream far, but don’t sleep on „The Process”).

Miza: 8/10

Pronostic Valur - Sheriff Tiraspol

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul