Va iesi Kevin Love cel mai bun recuperator din nou?

Nicio echipa in istoria NBA nu a reusit vreodata sa intoarca un meci de la scorul general de 3-0, in special intr-o finala. Va fi LeBron James oare cel care demonteaza si aceasta statistica? Ramane de vazut, insa este foarte greu de crezut ca va reusi una ca asta fara sa aiba un ajutor extraordinar din partea lui Kevin Love si a intregii echipe de la Cavaliers.
Kevin Love
Cleveland Cavaliers vs Golden State Warriors
June 09,2018
4:00 AM

Cleveland Cavaliers(#2) Cleveland Cavaliers vs  Golden State Warriors (#4)Golden State Warriors

(Scor actual al seriei: 0-3)

In ceea ce priveste deznodamantul acestei finale NBA, in opinia mea, mai rama doar 3 intrebari la care nu avem raspuns – 1.Se termina seria in 4 sau in 5 meciuri ? 2.Pierde iarasi Stephen Curry titlul de Finals MVP ? si 3.Unde va pleca LeBron in vara? Imi propun sa raspund (in viziunea mea) la cea de-a doua intrebare in acest articol.


Kevin Love:Kevin Love

  • Ce diferenta mare se pare ca face un adevarat conducator de joc intr-o echipa. Fara Kyrie Irving, Cleveland Cavaliers au parut in unele momente pe faza ofensiva total dezorganizati si pierduti (partea mai trista este ca puteau castiga cel putin Game 3 cu un Point Guard de clasa). Kevin Love este singurul jucator din lotul actual al celor de la Cleveland Cavaliers care este potent sa surprinda si sa puna multe puncte pe tabela si recuperari in cadrul echipei (evident, inafara de LeBron James).
  • In seria impotriva celor de la Boston Celtics, am apelat la acest pariu de asemenea, insa Kevin Love s-a accidentat. Chiar si fara 2 meciuri disputate in seria respectiva, a terminat cu 59 de recuperari, iar LeBron a inregistrat 63 (11 si 15 recuperari in partidele fara Kevin). Principalul adversar in ceea ce priveste acest pronostic pentru Love este Kevin Durant, care insa este putin probabil sa mai inregistreze o noapte cu 13 recuperari ca in Game 3. Love are momentan un avans de 5 recuperari fata de KD, 7 fata de Draymond Green si 9 fata de LeBron.

Miza 1: 9/10

Miza 2: 8/10

Pronostic Valur - Sheriff Tiraspol

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul