Ultima sansa sa avem parte de o serie competitiva?

Anul trecut, traiam exact scenariul de pana acum in ceea ce priveste finala NBA. Golden State Warriors veneau cu 2-0 in Cleveland. Apoi cu o performanta uriasa din partea lui Kevin Durant, i-au condamnat pe Cavaliers sa revina de la scorul de 3-0. Acest lucru s-a dovedit a fi imposibil, iar Dubs au reusit mai apoi sa castige trofeul Larry O'Brien in Oracle in meciul 5.
Cleveland Cavaliers vs Golden State Warriors
Cleveland Cavaliers vs Golden State Warriors
June 07,2018
4:00 AM

Cleveland Cavaliers(#2) Cleveland Cavaliers vs  Golden State Warriors (#4)Golden State Warriors

(Scor actual al seriei: 0-2)


Intro:

  • „Tetralogia” asta cum a fost numita, consider ca-si va avea episodul final in acest an, intrucat LeBron James va avea de facut o miscare foarte dificila in vara acestui an. Cel mai probabil LeBron James va pleca din Ohio, iar cele mai probabile destinatii sunt Rockets si Philadelphia. Chiar si asa, inainte de acest Game 3, m-am tot gandit „care LeBron James va aparea in seara aceasta pe parchet ?” – raspunsul a venit aproape automat, si anume, un James chiar mai determinat decat in Game 1 din Oracle, atunci cand a inscris 51 de puncte, alaturi de 8 recuperari si 8 pase decisive.

Jocul de la 3 puncte:

  • Nimeni nu se indoia vreodata de faptul ca cei de la Golden State Warriors vor fi la inaltime in ceea ce priveste aruncarile din afara semicercului, insa daca Cavaliers doresc sa-si adjudece minim un meci in Quicken Loans Arena, au nevoie ca si aruncatorii sai sa performeze. Anul trecut, cu seria condusa tot de GSW cu 2-0, in cele 2 partide disputate pe teren propriu, Cleveland a reusit sa inscrie nu mai putin de 36 de aruncari de la 3 puncte (12, respectiv 24). Pana acum in Oracle au inscris doar 10, respectiv 9 si ma astept ca aceasta cifra sa se imbunatateasca semnificativ in fata fanilor.

LeBron James vs Kevin Durant:

Cleveland Cavaliers vs Golden State Warriors

  • Chiar daca Stephen Curry pare ca „fuge acasa” cu titlul de Finals MVP, Kevin Durant a jucat un rol aproape la fel de important pentru echipa sa pana acum in aceasta finala. Daca in seria cu Rockets i s-a reprosat ca nu paseaza, acum are o medie aproape dubla de assist-uri pe meci. Ma astept ca „Slim Reaper-ul” celor de la Warriors sa se descatuseze din punct de vedere ofensiv astazi in Cleveland (cum a facut-o si anul trecut, unde punctele lui au avut un mai mare impact in deplasare – 31, respectiv 35) si sa-i tina piept lui LeBron care probabil va inscrie 40+ puncte astazi fara prea mare „osteneala”.

Miza 1: 8/10

Miza 2: 9/10

Miza 3: 7.5/10

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul