Se vor "trezi" la realitate Cavalerii?

Nici nu stiu cum ar fi firesc pentru o fiinta umana sa reactioneze dupa Game 1, in special finalul nebun al respectivului meci. Tot ceea ce pot spera este ca vom avea parte in continuare de asa ceva in aceasta serie. Mai intai George Hill a ratat o aruncare libera foarte importanta, iar apoi, J.R. Smith a oferit o faza demna de cascadorii rasului, care ar trebui aratata la Shaqtin' A Fool pentru urmatorii 10 ani, la fiecare editie.
Golden State Warriors vs Cleveland Cavaliers
Golden State Warriors vs Cleveland Cavaliers
June 04,2018
4:00 AM

De foarte mult timp nu am mai vazut atat de multe ciudatenii intr-o singura partida de baschet precum am vazut in primul meci din Oracle Arena. Totul a debutat cu ochiul insangerat a lui LeBron James (Draymond fiind faptasul), apoi cu ratarile lui Hill si „inconstienta” lui J.R. Smith, pentru ca mai apoi pe parchet sa degenereze o „lupta intre cocosi”, cauzata de un fault flagrant al lui Thristan Thompson. Daca nu ne-am fi aflat in finala NBA, Kevin Love ar fi trebuit sa fie suspendat, insa audientele sunt prioritare. In noaptea aceasta de ce vom avea parte oare?

Golden State Warriors(#2) Golden State Warriors vs Cleveland Cavaliers (#4)Cleveland Cavaliers

(Scor actual al seriei: 1-0)

  • Este de prisos sa mai spunem ceva despre performanta istorica a „Regelui” James, in momentul ce antrenorul advers (Steve Kerr) a declarat ca nu a mai vazut niciodata un astfel de meci facut de un jucator pe parchetul de baschet. A intrat in istorie drept al 6-lea jucator ce inscrie 50 sau mai multe puncte intr-o finala de NBA si ma astept ca astazi sa lase in oglinda retrovizoare ocazia ratata din Game 1 si sa-si conduca din nou echipa prin exemplu catre o potentiala victorie. In primul meci din „Roaracle”, James a avut 51 de puncte, 8 recuperari si 8 pase decisive. Drept principal ajutor, acesta il va avea pe Kevin Love alaturi, care a facut o partida destul de bunicica. A inscris 21 de puncte, a avut 13 recuperari si o pasa decisiva, iar asta inscriind doar 1/8 aruncari de 3 puncte!
  • De partea cealalta a baricadei, ii avem pe Splash Brothers. In ciuda micii sicane a lui J.R. Smith care l-a scos pe Klay Thompson de pe parchet in sfertul 1, acesta spune ca piciorul lui se simte mai bine de la o zi la alta (inclusiv genunchiul). Prin urmare, nu vad niciun motiv pentru care Shooting Guard-ul celor de la Warriors sa sub-performeze astazi comparativ cu Game 1. Steph si Klay au reusit sa inscrie de 10 ori din spatele semicercului de 3 puncte, din 21 de incercari (un numar destul de mic de incercari pentru ei) si astazi este foarte posibil sa-i vedem din nou montati si „on fire”, in special in sfertul 3!

Miza 1: 9/10

Miza 2: 7.5/10

Miza 3: 7.5/10

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul